TRIVIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Facebook eemaldas pühapäeval portaali Objektiiv märtsikuus tehtud postituse, öeldes, et tegu on vihakõnega ning edasiste rikkumiste korral võidakse portaal lõpl

Kas Varro Vooglaid on juhitöös olnud edukas?

Facebook eemaldas pühapäeval portaali Objektiiv märtsikuus tehtud postituse, öeldes, et tegu on vihakõnega ning edasiste rikkumiste korral võidakse portaal lõplikult sulgeda.  Lisaks määras Facebook taas 30-päevase bloki Varro Vooglaiule endale, vahendab Delfi Forte. Varro Vooglaid on kahtlemata ühiskonnas aktiivne inimene, kes muude tegemiste kõrvalt on jõudnud juhtida ka mitut organisatsiooni ning tema tegemised tekitavad kahtlemata vastakaid tundeid. Seepärast vaatab ka Inforegister, kuidas on Varro Vooglaiu käsi käinud juhitöös. Varro Vooglaid alustas erinevate ühingute juhtimisega juba 14 aastat tagasi, olles tol ajal 24-aastane. Kokku on ta jõudnud olla 5 organisatsiooni eesotsas ning neist 3 veab ta ka täna. Varro Vooglaid on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Eelharidus
  • Kodanikuõiguste kaitse ja eestkoste; teatud elanikegrupi huvide kaitse
  • Muu mujal liigitamata koolitus
  • Teadus- ja arendustegevus sotsiaal- ja humanitaarteaduste vallas
Varro Vooglaiu juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal 
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 57 039 eurot
  • Käibed kokku: 290 427 eurot
  • Kasumid kokku: 41 952 eurot
  • Töötajad kokku: 7
  • Suurim palgamaksja: PEREKONNA JA TRADITSIOONI KAITSEKS SA
PEREKONNA JA TRADITSIOONI KAITSEKS SA-d veab Vooglaid aastast 2011 ning mullu jäi sihtasutus 290 427 euro suuruse käibe juures 41 952 euroga plussi. Sihtasutuses on palgal 8 inimest, kelle eest maksti selle aasta II kvartalis tööjõumaksudeks 14 455 eurot. See tähendab, et töötasu oli seal sama suur kui Eesti keskmine palk. Selle organisatsiooni Krediidiskoor on rõõmsalt roheline ning annab mõista, et tegemist on usaldusväärse ühinguga, millega kaupa tehes võib olla paindlik. Eriti hea ülevaate saab Vooglaiu tegemistest, kui katsetad Inforegistri täislahendust. PÕHIÕIGUSTE KAITSE KESKUS MTÜ-d juhib Vooglaid aastast 2011, paraku annab selle ühingu puhul Krediidiskoor mõista, et tegemist on väga riskantse ettevõttega, millega kaupa tehes tasub küsida ettemaksu. See mittetulundusühing ei ole maksnud riiklike makse ning seal ei ole ka kedagi paigal. Lisaks on Vooglaid veel TRIVIUM OÜ eesotsas, osaühing on tegutsenud 2 aastat ning selle tegevusvaldkonnaks on mujal liigitamata koolitus. Varro Vooglaiu juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam PÜHA MIIKAELI KOLLEEGIUM SA. Seda ettevõtet juhib 4 juhatuse liiget, kes annavad tööd 19 inimesele. Viimati lahkus Varro Vooglaid 2 aastat tagasi ettevõttest MARTENSI SELTS MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 13 aastat.   • Läks põnevaks?   Vaata seda juhatuse liiget Inforegistris lähemalt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.