FORBER GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oma metsa raieõiguse müümine tähendab, et sina kui metsaomanik müüd õiguse raiuda metsamaterjali sinu konkreetsest metsakinnistult, säilitades samal ajal metsak

Millal tasub kaaluda oma metsakinnistu müümist?

Oma metsa raieõiguse müümine tähendab, et sina kui metsaomanik müüd õiguse raiuda metsamaterjali sinu konkreetsest metsakinnistult, säilitades samal ajal metsakinnistu omandiõiguse. See on nutikas viis saada tulu oma metsamaast, tagades samal ajal selle jätkusuutliku haldamise ja säilitamise. Sa ei pea ise muretsema metsa raiumise keerukuse ja kulude pärast, selle töö teevad sinu eest oma ala spetsialistid.

Raieõiguse müümine võib olla mõistlik valik mitmetel põhjustel:

1. Omand säilib: Raieõigust müües teenid tulu, samal ajal kui metsa all olev maa jääb endiselt sinu omandisse. See on lihtsaim ja efektiivseim viis metsa hooldamiseks ja uuendamiseks.

2. Jätkusuutlikkus: Õigesti majandatud metsamaa toodab tulu põlvest põlve. Metsade jätkusuutlik majandamine aitab säilitada metsa tervist ja mitmekesisust, mis on oluline nii keskkonna kui ka tulevaste põlvede jaoks.

3. Vähem vaeva, rohkem tulu: Raieõiguse ostja saab müüa metsamaterjali kõrgeima võimaliku hinnaga, tagades sulle, metsaomanikuna, parema tulu kui iseseisval majandamisel.

4. Kiire tehing: Peale kohapealset metsa ülevaatamist võtab lepingu sõlmimine vaid 1-3 tööpäeva.

Kuidas raieõiguse müük toimub?

1. Metsateatise esitamine: Esmalt esita Keskkonnaametile metsateatis. Seda saab teha metsaportaalis või saates allkirjastatud blanketi. See samm on oluline, et ametlikult teatada metsaraiest ja tagada tegevuse seaduslikkus.

2. Hinnas kokkuleppimine: Seejärel lepime kokku hinnas, mis on mõlemale poolele kasulik. Hind määratakse metsa seisundi ja raieõiguse väärtuse alusel.

3. Koostöö algus ja kokkulepete sõlmimine: Lepime sinuga täpselt kokku, millistel metsaeraldistel raie toimub. See hõlmab konkreetsete alade määratlemist ja raieplaani koostamist.

4. Lepingu sõlmimine ja tasumine: Raieõiguse müük toimub raieõiguse võõrandamise lepingu alusel. Peale selle allkirjastamist tasume sulle eelnevalt kokkulepitud summa. Leping tagab mõlema osapoole õigused ja kohustused, luues kindluse ja läbipaistvuse kogu protsessis.

5. Metsa hindamine: Meie ekspert käib sinu metsas kohapeal, hindab metsa tagavara ja selle väärtust ning määrab õiglase hinna. See tagab, et saad oma metsast parima võimaliku tulu.

6. Vastutus ja metsamajandamine: Raieõiguse ostjana võtame enda peale vastutuse kõigi järgnevate metsamajandamise protsesside eest, tagades jätkusuutliku ja vastutustundliku majandamise. Meie spetsialistid hoolitsevad metsa raiumise, metsamaterjali veose ja metsa uuendamise eest, tagades, et metsa väärtus ja tervis säiliksid ka tulevikus.

Raieõiguse müük on mõistlik ja kasulik viis oma metsamaast tulu teenimiseks, säilitades samal ajal maa omandiõiguse. See võimaldab metsaomanikel keskenduda oma põhilisele tegevusele, jättes metsamajandamise spetsialistide hooleks. Jätkusuutlik metsamajandamine tagab metsa tervise ja väärtuse säilimise, pakkudes samal ajal rahalist kasu. Raieõiguse müümine on kiire, lihtne ja kasulik valik iga metsaomaniku jaoks.

vaata lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

FORBER GROUP OÜ tegevusaruanne 2023

Forber Group OÜ on asutatud 01.07.2016.  Ettevõtte põhitegevusaladeks aruandeperioodil oli raieõiguse ost-müük ning metsa ja aiasaaduste kokkuost ja müük.  Müüg
ssb.ee
Forber Group OÜ on asutatud 01.07.2016. Ettevõtte põhitegevusaladeks aruandeperioodil oli raieõiguse ost-müük ning metsa ja aiasaaduste kokkuost ja müük. Müügitulu aruandeperioodil oli 1 232 203 eurot, kasum 38 003 eurot. 2024 aastal on eesmärgiks hakata töötlema ja väärindama metsamarju, seeni ning sisenemine uutele Euroopa turgudele, müügikäibe suurendamine.

Metsateenused ja metsamajanduskava

Raieteenus  Pakume raieteenust kõigile metsaomanikele ja -haldajatele. Meie kogenud meeskond teostab raieid vastutustundlikult, pöörates erilist tähelepanu kesk
ssb.ee
Raieteenus Pakume raieteenust kõigile metsaomanikele ja -haldajatele. Meie kogenud meeskond teostab raieid vastutustundlikult, pöörates erilist tähelepanu keskkonnale ja metsa tervisele. Pehmel pinnasel teostame raieid ainult talvisel ajal, et minimeerida metsaaluse kahjustusi. Miks valida meid? Pakume metsa majandamise täisteenust alates metsamajanduskava koostamisest kuni metsa uuendamiseni. Meie personaalne lähenemine tagab, et kõik tegevused vastavad nii sinu eesmärkidele kui ka metsa vajadustele. Meie spetsialistid kasutavad kaasaegseid meetodeid ja tehnoloogiaid, et saavutada parim

Oma metsa raieõiguse müümine: Kuidas see toimib ja miks see on hea valik?

Otsus metsakinnistut müüa on tihti mitmetahuline, selle mõjutajateks on mitmed tegurid, ulatudes isiklikest majanduslikest olukordadest kuni individuaalsete ees
ssb.ee
Otsus metsakinnistut müüa on tihti mitmetahuline, selle mõjutajateks on mitmed tegurid, ulatudes isiklikest majanduslikest olukordadest kuni individuaalsete eesmärkide ja vajadusteni. Kuna iga metsakinnistu ja selle omaniku olukord on ainulaadne, on oluline hoolikalt kaaluda kõiki asjaolusid. Vajadusel soovitame konsulteerida ekspertidega, et tagada teadlik ja tulus otsus. Meie meeskond on siin, et pakkuda teile igakülgset tuge, asjatundlikku nõu ja samm-sammulist juhendamist kogu protsessi vältel. Siin on mõned põhjused, miks metsakinnistu müümine võib olla parim lahendus Pärandvara: Oled

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.