CARGOSERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1655 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komment

CARGOSERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 1655 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing (edaspidi ka "Ettevõte") asutati 19.07.2016.a. Osaühingu põhitegevus on mobiilne haagiste hooldus ja remont. Lisategevusena mootorsõidukite ja väikebusside müük, muude sõidukite müük ning haagiste ja sõidukite rent.

Osaühingu majandustegevus on mingil määral hooajaline. Suuremate müügikäivetega kuud on tavaliselt varakevadest kuni hilis-sügiseni, rahulikumad tegevuskuud on talviti. Peamisteks riskifaktoriteks Ettevõtte jaoks on tururisk (sh hinnarisk), krediidirisk (sh intressirisk), likviidsusrisk ja tegevusrisk. Riskide maandamiseks püüab Ettevõte tegutseda paindlikult ning hoida kõrgel pakutavate teenuste kvaliteeti, samas jälgib enda tegevuse kasumlikkust ja ka konkurentide tegevust.

2023 aastal realiseerus Osaühingu jaoks enim äritegevusega kaasnev intressimäärade muutumise risk. Intressimäärade risk avaldus läbi

Euribori muutuse. Euribor tõusmine sai alguse juba 2022 aasta teisest poolest ja kestis kuni 2023 aasta lõpuni. Tõusu mõjul suurenesid oluliselt

Cargoservice OÜ intressikulud. Samas Ettevõte ei kasuta intressimäärade riski maandamiseks finantsintrumente, sest Ettevõtte juhtkond on kindel, et Ettevõte suudab tegutseda piisavalt kasumlikult katmaks oma äritegevusega intressikulude tõusu.

Tööde mahud üldjoontes stabiliseerusid näitates siiski väikest kasvu. Müügitulu ja kasum 2023 aastal olid samuti stabiilsel tasemel. Pakume endiselt kiiret, kvaliteetset ja mugavat teenust, mis on kooskõlas meie klientide vajadustega.

Põhitegevuse tarbeks sai tehtud mitmeid investeeringuid. Soetasime lisaks olemasolevatele mobiilsetele töökojabussidele juurde veel kaks bussi ja sisustasime need vastavalt vajadusele. Täiendavalt soetati mitmeid seadmeid ja masinaid, mis hõlbustaksid mehaanikute tööd. Lisaks soetati 100%-line osalus kinnisvara haldusega tegelevas tütarettevõttes ning asutati 100% osalusega ehitustegevusega tegelev tütarettevõte.

Tegevuse jätkamisel 2024. aastal muudatusi tegevusalades ette näha ei ole. Plaanis on soetada lisaks üks töökojabuss ja see sisustada, samuti osta edasimüügi eesmärgil haagiseid.

Osaühingu juhatus koosnes kahest liikmest. Osaühingul oli 2023. aastal keskmiselt 13 töötajat, kellele arvestati töötasu kokku 407 798 eurot.

Ettevõtte olulisemad finantssuhtarvud lõppenud aruandeperioodi kohta ning nende arvutamise metoodika: 2023 2022

Käibe puhasrentaablus 7% 7%

Varade puhasrentaablus 9% 14%

Lühiajaliste kohustustuste kattekordaja 1,1 1,3

Võlakordaja 0,7 0,7

Käibe puhasrentaablus (PM) =Aruandeaasta kasum (kahjum) / Müügitulu x 100%

Varade puhasrentaablus (ROA) =Aruandeaasta kasum (kahjum) / Varad kokku x 100%

Lühiajaliste kohustustuste = Käibevarad / Lühiajalised kohustused kattekordja

Võlakordaja = Kohustused kokku / Varad kokku

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.