METKON PROJEKT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2423 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja komment

METKON PROJEKT OÜ hetkeolukord

Juba 2423 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

MetKon Projekt OÜ on asutatud 21.07.2016.

Ettevõtte põhitegevusalaks on rõdu-, trepikoja jm. piirete tootmine ja paigaldamine. Kasutame piirete materjalideks nii musta metalli, roostevaba metalli kui ka klaasi. Meie visiooniks on saada arvestatavaks piirete tootjaks Skandinaavias ja missiooniks pakkuda klientidele kvaliteetset, innovaatilist ja optimaalseima tarneajaga teenust.

Meie klientideks on peamiselt peatöövõtjad, kuid samas pakume ka eraklientidele erinevaid piirete lahendusi. Suurimad projektid 2023 aastal Eestis olid Volta kvartal, Merekalju kortermajad ja Ankru 8.

2023. aastal suutis Metkon Projekt OÜ oma käivet stabiilsena hoida võrreldes eelneva aastaga, mis oli ka ettevõtte seatud minimaalne eesmärk. Teises poolaastas tegi ettevõte strateegilise otsuse ja hakkas kogu oma toodangut ise valmistama läbi ettevõtte Metkon Tootmine OÜ. Selleks hakkasime kasvatama Metkon Tootmine OÜ meeskonda ja suurendasime investeeringute mahtu tootmisesse. Metkon Tootmine OÜ võimsuse suurendamisega alustasime ka tootmispõhiste toodete müügiga ekspordiks. Põhiliseks tootmispõhiste toodete sihtturuks kujunes Soome, kuhu me müüme nii piirdeid kui ka teisi metallkonstruktsioone. Põhilisteks klientideks on suured metallkontsruktsioonide kui ka piirete valmistajad, samuti laevatehased.

2023. aastal viis Metkon Projekt OÜ lõpuni Norra sidusettevõtte registreerimise. Samal aastal sai ka teostatud esimene leping Norras, mis osutus edukaks. Sellega nägime, et ettevõte suudab väga edukalt nn. võtmed kätte projekte teostada ka välisriikides. See tähendab, et ettevõte pakub klienditdele lahendusi alates mõõdistamisest kuni paigalduseni.

Metkon Projekt OÜ suurimaks riskiks kujunes euribor`i tõus, mis sai alguse 2022. aastal ja jätkas tõusu kuni 2023. aasta suve lõpuni. Sellest tulenevalt tõusid inimeste võlakoormused ja kinnisvara turg hakkas jahtuma. Otsest mõju see meile veel 2023. aastal ei avaldanud, kuid näeme turu muutust 2024-ks aastaks.

2024. aastaks on näha, et nii välisriikides kui ka koduturul on kinnisvara turg aeglustumas ja enam ei ehitata nii palju uusi hooneid. Sellest tulenevalt tegeleb Metkon Projekt OÜ üha aktiivsemalt klientidega väljaspool Eestit. Ettevõtte prognoos järgneval aastal on hoida eelmise aasta käivet, kuid sellest 50% osakaaluga müüa tooteid ekspordiks. Kui järgneval aastal hakkab euribor langema, siis näeb Metkon Projekt OÜ turu tõusu 2025. aastal. 2024. aasta eesmärk on suurendada

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.