ALLIKAMETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ALLIKAMETS OÜ on 2016. aastal asutatud metsamajandusega tegelev ettevõte, mis oma lühikesest east hoolimata on suutnud endale korralikult priske maksuvõla külge

ALLIKAMETS OÜ metsamajandus jäi üpris üürikeseks

ALLIKAMETS OÜ on 2016. aastal asutatud metsamajandusega tegelev ettevõte, mis oma lühikesest east hoolimata on suutnud endale korralikult priske maksuvõla külge haakida. Ettevõtte juhil on aga probleeme veelgi. Endine juht Raimo Vaargas alustas ALLIKAMETS OÜ juhatuses 2016. aasta juulis, kuid ei pidanud kaua vastu. Juba 2017 veebruaris otsustas ta ettevõttest lahkuda. Vahepeal, 2016. aasta oktoobris, oli juhatusse lisandunud veel üks liige - Jorma Pajula. Meil on raske öelda, kas mõlemad mehed on tekkinud maksuvõla autorid või mitte, kuid hetkel vastutab selle eest igal juhul Jorma Pajula, kuna tema on ettevõtte juhatusse ainsana alles jäänud. Riigile võlgu oldav summa ei ole sugugi tilluke - ca 148 000 eurot ja lisaks maksuvõlale, on jäänud esitamata ka peotäis maksudeklaratsioone. Möödunud aastal tegi ALLIKAMETS OÜ veel esimese kahe kvartali peale kokku ca 643 000 eurot käivet. Seda arvatavasti juba Jorma Pajula juhtimise all. Alates möödunud aasta kolmandast kvartalist ei ole firmas enam majandustegevust toimunud. Jorma Pajula juhtida on kokku neli ettevõtet, millest kõik on probleemsed. Lisaks kõnealusele ALLIKAMETS OÜ-le juhib Jorma veel ka järgnevaid ettevõtteid:
  • AUTODETAIL OÜ - maksuvõlg ca 970 eurot ja esitamata 4 deklaratsiooni.
  • CHICY OÜ - maksuvõlg ca 260 eurot, esitamata üks deklaratsioon ja majandusaasta aruanded alates 2015. aastast.
  • 3D EHITUS OÜ - esitamata 3 deklaratsiooni ja majandusaasta aruanded 2015. aastast saati.
Raimo Vaargas on tänase seisuga likvideerija ELEKTROM MTÜ-s. Jorma Pajulal peaks aga käed-jalad tööd täis olema, sest lahendamist vajavaid probleeme on nii ALLIKAMETS OÜ-s kui ka teistes ettevõtetes kamaluga.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.