BIOCLEAN SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Toomas Pruus alustas äritegevusega juba 7 aastat tagasi, olles tol ajal 40-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 40 ettevõtet, täna on 22 ettevõtte juha

Tutvustame variisikuid: Toomas Pruus

Toomas Pruus alustas äritegevusega juba 7 aastat tagasi, olles tol ajal 40-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 40 ettevõtet, täna on 22 ettevõtte juhatuses ja 20 neist on hoiatavalt punase Krediidiskooriga. 14 tema veetavat äri on jätnud täitmata mõne rahalise kohustuse ning 18 ei esita õigeks ajaks aruandeid. Kuna tegemist on inimesega, kes probleemseid ärisid kuhjab, siis võib teda julgelt tankistiks kutsuda. Firmasid on ta juhtida võtnud kõikvõimalikest valdkondadest alates teraviljakasvatusest ja lõpetades kinnisvarabüroode tegevusega. Paraku kisuvad kõik ärid kiiva. Toomas Pruus juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal: 
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 37 456 eurot
  • Käibed kokku: 265 813 eurot
  • Kahjumid kokku: -1 017 EUR
  • Töötajad kokku: 12
  • Suurim palgamaksja: SALAT OÜ
Viimati lahkus Toomas Pruus 2 kuud tagasi ettevõttest FRISLAND OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 6 aastat. Too firma on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Lisaks juhitööle on Pruus omanik turbatootmisettevõttes  SOOSALU OÜ. Eelmise aasta detsembris on ta asunud juhtima BIOCLEAN SERVICE OÜ-d, mis alustas peaaegu 3 aastat tagasi. BIOCLEAN SERVICE OÜ valdkond on muu puhastustegevus. Samas sektoris tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 194 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 928 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 28,63 miljonit eurot. BIOCLEAN SERVICE OÜ käive moodustab 2018. aastal turuosast 0 protsenti. Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot. Eesti ettevõtluses toimuvast saab hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.