3COMMAS TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

3COMMAS TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 2892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Äritegevus 3Commas on juhtiv tarkvara kui teenus (SaaS) platvorm, mis pakub terviklikke krüptovaluutaga kauplemise automatiseerimise ning portfellihalduse lahendusi nii eraklientidest kauplejatele kui ka institutsionaalsetele investoritele. Platvorm annab kasutajatele võimaluse optimeerida oma kauplemisstrateegiaid, hallata oma digitaalse vara portfelli ning teostada tõhusalt tehinguid mitmel krüptovaluutabörsil. Selle täiustatud tööriistad, sealhulgas automatiseeritud kauplemisrobotid, nutikas kauplemisterminal, portfellihaldusfunktsioonid ja muud, rahuldavad ka nõudlikumate krüptovaluutakauplejate ja -investorite erinevaid vajadusi.

2017. aastal käivitatud 3Commas on kasvanud üheks suurimaks omalaadseks kauplemise automatiseerimise tarkvaralahenduseks kogu maailmas, mida usaldavad kümned tuhanded kauplejad ja üle 15 börsipartneri.

SaaS-teenuse pakkujana ei hoiusta 3Commas oma klientide vahendeid ega oma ligipääsu- ja kandeõiguseid – klientide varad on klientide börsikontodel. 3Commase süsteemid on loodud selleks, et saata klientide poolt seadistatud kauplemiskäsundid usaldusväärselt ja automaatselt börsidele täitmiseks.

2023. aasta ärikeskkond ja väljakutsed 2023. aasta tõi krüptovaluutatööstuse jaoks kaasa mitu olulist väljakutset. Kuigi sektor jätkas kapitali kaasamist ning käivitati ka sadu uuenduslikke ettevõtteid, seisis see silmitsi ka mitmete probleemidega, mis mõjutasid turu stabiilsust, regulatiivset keskkonda ja ka avalikku suhtumist krüptoturgu.

Üldine kauplemisaktiivsus oli II ja III kvartalis tugevas languses. Krüptoraha kauplemismahud vähenesid nendes kvartalites võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ligikaudu 35%. Ka krüptovaluutade kogu turukapitalisatsioon vähenes sel perioodil ligikaudu 30%. Siiski hakkas turg 2023. aasta lõpu poole taastuma, kusjuures BTC hinnad tõusid 2023. aasta neljandas kvartalis märkimisväärselt, ligikaudu 25%.

3Commase finantstulemused korreleerusid tugevalt nende turutrendidega. 31. detsembri 2023. aasta seisuga oli ettevõttel 47 tuhat igakuiselt aktiivset klienti ja 10,1 miljoni euro suurune tulu, mis on 49% vähem kui aasta varem. Ettevõtte puhaskahjum oli 2023. aastal 19 miljonit eurot, mis on 53% suurem kui aasta varem.

Finantstulemused ja investeeringud 2023. aasta tulemit mõjutasid olulised tegevuskulud. Ettevõte läbis aasta jooksul kolm äritegevuse ja kulude ümberkorraldamise lainet ning saavutas aasta lõpuks oma põhitoote osas operatiivse tasuvusläve.

Samal ajal jätkas 3Commas 2022. aastal toimunud andmelekke uurimise rahastamist ja suurendas investeeringuid turvameetmetesse. Ettevõte investeeris ka DeFi-ga seotud teadus- ja arendusprojektidesse, prognoosides, et need muutuvad tulevikus digitaalsete varade turu lahutamatuks osaks.

Vaatamata 2023. aasta negatiivsetele tulemustele on 3Commas jätkuvalt hästi kapitaliseeritud ja positsioonis, et ületada turu ebastabiilsus ja ebakindlus, jätkates tootearendust ja innovatsiooni.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.