Mis on kaaviar? – Kaaviar
Kaaviariks võib nimetada ainult soolaga laagerdunud tuurakala marja. Värskelt püütud tuuramari on üsna maitsetu, selle tera on tekstuurilt pigem kõva ning maitse sarnaneb peeneks jahvatatud munakollasele.
Kaaviariks võib nimetada ainult soolaga laagerdunud tuurakala marja. Värskelt püütud tuuramari on üsna maitsetu, selle tera on tekstuurilt pigem kõva ning maitse sarnaneb peeneks jahvatatud munakollasele.
Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?
Vali kommentaari tunnus, mida arvad, et see sisaldab:
Soovid teatada sobimatust kommentaarist.
Kas oled kindel?
Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?
Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla
Kommentaarid (0)