PRII ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

PRII ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 828 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

PR Inser Invest OÜ on insenertehnilist juhtimist pakkuv ettevõte, kelle peamiseks väljundiks on päikeseenergiajaamade, valgustuse ja targa kodu automaatikaga seonduvate projektide koostamine ning nende paigaldus- ja ehitustöödega seonduv tehniline nõustamine ning projektijuhitmine. Ettevõtte peamine eesmärk on oma teenuste müügist teenitud tulu suunata ettevõtte kasvu ja arengusse ning teenitavat kasumit edasi investeerida.

2023 on taaskord olnud ettevõtte PR Inser Invest OÜ jaoks kiire kasvu ja laienemise aasta. Koostööd jätkati ettevõttega Enefit Connect OÜ,

Energiapartner OÜ, DeltaE Insenerid OÜ, KTI Projekt OÜ ning Mek Elekter OÜ. Samuti alustati koostööd ettevõtetega Sunly City OÜ, Tallinna

Sadam AS, DeltaE Insenerid OÜ, Delcom SIA, JAV OÜ, Ecogenix OÜ ja veel mitmed teised.

Aruandeaasta suurimateks projektideks kujunesid Enefit Connect-ile, Energiapartner-ile ja Sunly City-le rajatavad päikeseparkide standardlahendused, E-Piim tehasehoone 770 kW-se päikesejaama rajamine, Hansa Candle kogu hoone valgustuse vahetamine kaasaegse leedvalgustuse vastu, Tallinna Sadama sise- ja välisvalgustuse paigaldustööd ning Lätis ja Saksamaal päikeseparkide alalisvoolukaabeldustööd.

Lisaks lõpetati mõned suuremad tööd, millega alustati 2021. aastal ning teostati ka mitmeid väiksemaid töid elektri ja koduautomaatika valdkonnas.

Suurim kasv tuli eelmise aasta lõpus alustatud äritegevusest päikeseenergeetika valdkonnas. Laiendati koostööd ettevõtetega Enefit Connect

OÜ ja Energiapartner OÜ ning leiti ka mitmed uued koostööpartnerid nagu näiteks Sunly City OÜ, Naps Solar Estonia OÜ, JAV OÜ ja Delcom

SIA Lätist. Kõigile neile osutati alltöövõtukorras päikeseenergiajaamade projekteerimise ja ehitamise teenust.

Järgneva aasta suurimaks eesmärgiks on taas päikeseenergeetika valdkonna kiire kasv ja arendustegevus suuremate mahtude saavutamiseks.

Samuti otsitakse koostööpartnereid ehitussektorist, kellele pakkuda elektripaigaldiste ehitustöid nii uutes hoonetes kui ka vanade rekonstrueerimisel.

2023. aastat iseloomustab taas heade koostööpartnerite ja tarnijate leidmine ning käibe ja mahtude kiire kasv. Majandusaasta käive taas 3-kordistus võrreldes eelneva aastaga. Teenitud kasum jäi eelneva aastaga sarnasesse suurusjärku, kuid selle peamiseks põhjuseks on suured investeeringud tuleviku kiiremaks kasvuks ja stabiilsete laovarude tekitamiseks. Tänu sõlmitud lepingutele ja alustatud koostöödele on kiiret kasvu oodata ka järgnevateks aastateks. Lisaks alltöövõtjate kasutamisele on plaan laiendada ka oma töötajate meeskonda ning seeläbi suurendada teenitavat kasumimarginaali.

Jätkati ka teenitud kasumi investeerimist finantsvaradesse ning tänu majanduse stabiliseerumisele ja USA aktsiaturgude tugevale tõusule, suudeti ainuüksi aasta lõpuga teenida üle 12% tootlust. Aasta lõpus sooritati investeering tütarettevõttesse, mille eesmärgiks saab varade haldamine.

Aasta teises pooles alustati ettevõte restruktureerimisega ning loodi kaks uut brändi: PRii Elekter, mille peamiseks tegevusalaks jääb elektripaigaldiste ehitamine, ning PRii Projekt, mille põhitegevusalaks saab tugev- ja nõrkvoolupaigaldiste projekteerimine. Loodud sai koduleht ning 2024. aasta jooksul on plaan teha ka ettevõtete struktuuris muudatusi ning muuta ärinimi brändiga vastavaks - PRii Elekter OÜ.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.