FÖRETAGSOPINION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
FÖRETAGSOPINION OÜ on asutatud eelmisel aastal, selle käive oli mullu tubli 1,3 miljonit eurot. Ettevõtte hea käekäigu üle poleks justkui paslik kurta, kui FÖRE

FÖRETAGSOPINION OÜ varastab suurelt ja julgelt

FÖRETAGSOPINION OÜ on asutatud eelmisel aastal, selle käive oli mullu tubli 1,3 miljonit eurot. Ettevõtte hea käekäigu üle poleks justkui paslik kurta, kui FÖRETAGSOPINION OÜ poleks pettur ega riisuks raha heausklikelt Rootsi ettevõtjatelt. Rootslasi aidata pole meie võimuses ja meie mure on, et selline äri mitte Eestisse ei jõuaks.
  • Asutatud 2017. aasta veebruaris
  • Käive: 1,3 miljonit
  • Töötajaid: 2
  • Tasutud tööjõumaksud: 383 eurot
Ettevõtte tegevusalaks on märgitud infotehnoloogia, tegelikult aga saadab FÖRETAGSOPINION OÜ välja küsimustikke, mille täitmisel ja tagastamisel on vastanud ettevõte nõustunud ostma kasutut teenust 6 395 Rootsi krooni või 630 euro eest aastas, kirjutab Metro.se. - Väljasaadetud küsimustik näeb välja nagu arvamusuuring ning loomulikult ei tea vaene ostja teenusest midagi ning peab kas nukralt arveid tasuma või siis kohtus oma õigust nõudma. Maurice Henry Deloné oma kaaslastega aga kõlgutab jalga ja pugistab õelat naeru. 2011. aastal jõudis ta koguni 264 000 euroga Äripäeva suurimate dividendivõitjate sekka. - Sarnaseid petuküsimustikke on kasutanud ka tänaseni Eestis arvel olevad NUMMERUPPLYSNINGEN OÜ ja BOLAGSUPPLYSNINGEN OÜ. NUMMERUPPLYSNINGEN OÜ juht on Maurice Henry Deloné. Tema asutatud FÖRETAGSOPINION OÜ on enda hoole alla võtnud aga Arvo Viilup. BOLAGSUPPLYSNINGEN OÜ juht on Ingrid Walls. Kõik kolm osaühingut kuuluvad DEINCEPS OÜ alla, mida juhib Carl Mikael Karlsson. Rootsis on selle ussipesa eest hoiatatud aastaid. Kas ehk võiks ka Eestis petturite tegevust piirata?  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.