ADVOKAADIBÜROO PREMIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja komment

ADVOKAADIBÜROO PREMIUM OÜ hetkeolukord

Juba 2202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo Premium OÜ (edaspidi advokaadibüroo) asutati 23.02.2017. Büroo põhitegevusalaks on advokaatide ja advokaadibüroode tegevus.

Advokaadibüroo eesmärk on pakkuda kõrgeimatele standarditele vastavat individualiseeritud advokaaditeenust, mis on orienteeritud igas olukorras kliendi jaoks parima lahenduse leidmisele. Advokaadibüroo advokaate iseloomustab pühendumus oma tööle, pidev enesetäiendamine ning kliendi huvide arvestamine ja kaitsmine läbi paindliku ja personaalse kliendisuhte. Tugeva majandustaustaga advokaadid mõistavad oma äriklientide majandustegevuse olemust ning pakuvad välja klientide põhitegevuse seisukohast parimaid lahendusi. Advokaadibüroo advokaatide kogemused kohtuasjades võimaldavad valida iga kohtuvaidluse jaoks optimaalseima strateegia.

2022. aastal advokaadibüroo tugevdas oma positsiooni advokaaditeenuste turul. Advokaadibüroo teostas oma kliendiportfellis puhastuse, lõpetades koostöö paari kliendiga, kelle arusaam äri- ja inimlikust eetikast on büroole vastuvõetamatu. Eeltoodu tõi küll kaasa mõningase käibelanguse, kuid on juhatuse hinnangul pikemas perspektiivis advokaadibüroole kasulik nii imagoloogiliselt kui äriliselt. Advokaadibüroo peamine tegevusvaldkond on jätkuvalt vaidluste, sealhulgas kohtuvaidluste, lahendamine (klientide huvide esindamine kohtuasjades) ning advokaadibüroo teenindab üksnes lepingulisi kliente (ei osuta riigi õigusabi).

Advokaadibüroo Premium OÜ osakapital 2 500 eurot on sisse makstud. Advokaadibüroo ainuosanik ja ainus juhatuse liige on vandeadvokaat

Kaarel Kais. 2022. a majandusaasta oli advokaadibüroole viies täispikk ja kokku kuues majandusaasta.

Seisuga 31.12.2022 töötab büroos 2 advokaati (1 vandeadvokaat ja 1 vandeadvokaadi abi).

Advokaadibüroo 2022. a müügitulu oli 96 854 eurot ja puhaskasum 1 104 tuhat eurot. Võrdluses 2021. aastaga nii müügitulu kui kasum vähenesid. Müügitulu ja kasumi vähenemise põhjuseks on nii osade klientidega koostöö lõpetamine kui juhatuse liikme pikaaegsed eemalolekud

Eestist majandusaasta jooksul.

Advokaadibüroo kapitaliseeritus on endiselt väga tugev, võimaldades advokaadibürool oma vahendite abil üle elada ka võimalikud välised kriisid (nt majanduslangus vms). Bilansimaht on võrreldes 2021. a lõpuga kasvanud.

2023. a on advokaadibürool kavas oma põhitegevusega jätkata, seejuures vajadusel palgates uusi advokaate või juriste. Advokaadibüroo peab oluliseks, et säiliks või kasvaks senine teenuste ekspordi osakaal kogu müügitulust, mille kaudu advokaadibüroo saab panustada Eesti majanduse arengusse. Müügitulu osas ootab advokaadibüroo 2023. aastal 2022. aastaga võrreldes kasvu, mis tuleneb oodatavalt nii osutatavate teenuste mahu kasvust kui teenuse hindade tõstmisest. Kasumlikkuse osas ootab advokaadibüroo mõningast kasvu 2022. aastaga võrreldes.

Advokaadibüroo Premium OÜ ei maksa 2022. a kasumist osanikule dividende, kuna osanikul puudub vajadus advokaadibüroo ettevõttest raha välja võtta ja kuna juhtkond peab jätkuvalt oluliseks tagada advokaadibüroo hea kapitaliseeritus ning kasutada teenitud raha ettevõtte edasiarendamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.