USUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 27 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komme

USUS OÜ hetkeolukord

Juba 27 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

OÜ USUS on loodud 22.03.2017 aastal ja osakapitali suurus 2 500 eurot.

OÜ USUS põhitegevusala on juhtimisnõustamine sh kvaliteedijuhtimise ning toote- ja teenusespetsiifiline tehniline nõustamine, mis vastab EMTAK `i koodile 70221 / EMTAK 20018

Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine. Äri- jm organisatsioonide nõustamine, juhendamine ja opeatiivne abistamine juhtimisküsimustes.

OÜ USUS pakub praktikute laialdasele kogemusele baseeruvat organisatsiooni arenduse ning erinevate ehitustoodete ja teenuste turule toomise teenust. Oluliseks tegevussuunaks on toote nõuetele vastavuse tõendamisprotsesside arendamine ning kirjeldamine sh erinevate kvaliteedijuhtimise- ja tootmisohje süsteemide koostamine mh ESG suunal. Klientide vajaduse põhiselt pakub OÜ USUS tehniliste arenduste ning erinevate tootmisprotsesside tehnoloogiate väljatöötamise või parendamise teenust.

Ettevõttel on ehitus- projektijuhtimise- ja omanikujärelevalve teenuse osutamiseks majandustegevuse registris vajalikud majandustegevuseteated EEH011608 valdkonnas Ehitus,

Ehitamine; Avalikult kasutatavate teede korrashoid ETK000339; Omanikujärelevalve EEO004189.

OÜ USUS pakub täiendavalt ehitusjuhtimise ning ehitamise teenust. Teostatakse ehitiste ehitus- ja tarindite uuringuid sh ajalooliselt väärtuslikele ja muinsuskaitse all olevatele hoonetele, rajatistele.

Lepingulise partnerina teostatakse omanikujärelevalve teenust. USUS OÜ ehitas üles ja korraldas teedeinseneride kutse andjale Eesti Asfaldiliit MTÜ kutsete andmise süsteemi sh eelnevatel perioodidel viidi läbi kutsekorraldust.

2022. aastal alanud sõja ning varasema COVID pandeemia järellaine mõjud on hoidnud turgusid ebastabiilsetena, mis on tugevalt mõjutanud ettevõtte arendustegevuste ajalist dünaamikat, seda eriti taaskasutatavate täitematerjalide tarne suunal. Taristuehituse riigitellimuse rahastuse mastaapsed kärped on muutnud täitematerjalide tarnete arendusprojektid kõrge riskiga tegevusteks ja kuivõrd taristuehituse riigitellimus taastub vastavalt Kliimaministeeriumi infole alles 2027’ks aastaks, siis täitematerjalide tarnega seotud projektid ajastatakse USUS OÜ poolt uuele tähtajale vastavateks.

2023 aasta põhisuundadeks on juhtimisnõustamine ning ehitusuuringute teostamine. Teostati nähtavuse parandamiseks kodulehe täielik uuendus ning LinkedIn kanali loomine. Ajalooliste hoonete uuringute teostamiseks kavas hiljemalt 2024 aasta jooksul lisada USUS OÜ’le majandustegevuse registris vajalikud majandustegevuseteated.

2023. aastast alates USUS OÜ kavandab finantsriskide maandamiseks investeerida osa kogutud kapitalist kinnisvarasse, mis võimaldab projektipõhiseid sissetulekuid ning suurendab põhivara.

2023. aastal pakkus USUS OÜ juhtimiskonsultatsiooni raudtee ehituses, mis jätkub ka 2024. aastal.

Jätkuvalt otsitakse insenerialase koostöö väljundeid Ukraina suunal sõja tõttu hävinenud infrastruktuuri taastamisel osalemiseks.

OÜ USUS juhatus on ühe liikmeline. 2023 aastal juhatusele maksti tasu koos sotsiaalmaksetega summas 8 781 eurot, palgalist tööjõudu ei olnud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tee jätkusuutliku infrastruktuurini

Jätkusuutlik infrastruktuur viitab struktuurielementide kavandamisele, ehitamisele ja haldamisele viisil, mis ei vähenda sotsiaalseid, majanduslikke ja ökoloogi
ssb.ee
Jätkusuutlik infrastruktuur viitab struktuurielementide kavandamisele, ehitamisele ja haldamisele viisil, mis ei vähenda sotsiaalseid, majanduslikke ja ökoloogilisi protsesse, mis on vajalikud inimõiguste, mitmekesisuse ja looduslike süsteemide funktsionaalsuse säilitamiseks. See tähendab süsteemide loomist, mis on vastupidavad ja elujõulised loodusõnnetuste ja kliimamuutuste korral, olles samal ajal ressursside ja energia kasutamisel tõhusad. Infrastruktuuri ehitamine ja käitamine avaldab olulist mõju keskkonnale, alates loodusvarade ammendumisest kuni kasvuhoonegaaside heitkogusteni.

Ajalooliste hoonete säilitamise kunst

Ajaloolised hooned on meie mineviku käegakatsutavad lingid, olles kultuuripärandi ja arhitektuurilise innovatsiooni füüsilised kehastused. Nad aitavad kaasa kog
ssb.ee
Ajaloolised hooned on meie mineviku käegakatsutavad lingid, olles kultuuripärandi ja arhitektuurilise innovatsiooni füüsilised kehastused. Nad aitavad kaasa kogukondade identiteedile ja pakuvad haridusvõimalusi tulevastele põlvedele. Nende struktuuride säilitamine ei ole ainult telliste ja mördi hooldamine; see on meie linnade ja külade hinge säilitamine. Ajalooliste hoonete säilitamine esitab unikaalseid väljakutseid. Nende hulka kuuluvad vanade struktuuride õrn olemus, spetsialiseeritud käsitööoskuste vajadus ja kaasaegsete ehituskoodeksite ja määruste keerukus. Ajaloolise terviklikkuse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.