BERRYMARKET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujuta ette olukorda, kus saad igal hetkel nautida värskeid marju ja puuvilju ilma vajaduseta poest läbi astuda. Tervislikud valikud on nüüd lihtsamini kättesaa

Kas tahad, et tervislikud marjad ja puuviljad oleksid 24/7 kättesaadavad? Uuri, millega Berrymarket tegeleb

Kujuta ette olukorda, kus saad igal hetkel nautida värskeid marju ja puuvilju ilma vajaduseta poest läbi astuda. Tervislikud valikud on nüüd lihtsamini kättesaadavad kui kunagi varem! Meil on hea meel tutvustada teile revolutsioonilist uudist - BerryMarketi müügiautomaadid on jõudnud Eestisse ja kogu Baltikumi!

Kui seni on müügiautomaadid pakkunud peamiselt ebatervislikke suupisteid, nagu krõpsud, šokolaad ja kommid, siis BerryMarketi müügiautomaadid toovad sinu lähedusesse tervislikumad valikud. Need masinad pakuvad 24/7 värskeid ja maitsvaid marju ning puuvilju, mis rahuldavad sinu tervislikke isusid ja annavad sulle energiat terveks päevaks.

BerryMarketi müügiautomaatide peamisteks eelisteks on värskus, kättesaadavus, tervislikkus ja kvaliteet. Me teame, kui oluline on tarbida värsket toitu, eriti marju ja puuvilju, mis on rikkad vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide poolest. Sellepärast uuendame me iga päev oma marja- ja puuviljavalikut, et saaksid nautida erinevaid maitseid ja kasu tervisele.

Kas teadsid, et meie marjad ja puuviljad tulevad nii Eestist kui ka kaugemalt? Tarnime kaupa mitmest erinevast riigist, sealhulgas Hispaaniast ja Poolast, et tagada sulle parim valik aastaringselt. Lisaks on meil juba aastatepikkune kogemus marjamüügiga, mis tähendab, et meil on üleriigiline kliendibaas, kes hindab tervislikke valikuid ja kvaliteeti.

Kuid mis muudab BerryMarketi müügiautomaadid nii eriliseks? Esiteks on need varustatud kõrgtasemelise jahutussüsteemiga, mis tagab marjade ja puuviljade säilivuse ning maitse ka pikaajalisel säilitamisel. Sa ei pea muretsema, et tooted võivad olla kõrbenud või liiga pehmed, sest meie masinad hoiavad need alati värsked ja mahlakad.

Kliendisõbralikkus on meie jaoks oluline, seega on automaadi kasutamine lihtne ja mugav. Puutetundlik ekraan võimaldab sul hõlpsalt valida meie mitmekülgsest valikust endale sobivad marjad ja puuviljad. Lisaks on masinal lift-konveiersüsteem, mis tagab, et kaup jõuab ohutult ja vigastusteta sinuni. Masina kaal on 650 kg, mis tagab stabiilsuse ja turvalisuse.

Et tagada sulle veelgi meeldivam kogemus, aktsepteerime nii sularaha kui ka pangakaardimakseid. Sul ei pea muretsema selle pärast, kas sul on parasjagu sularaha kaasas või mitte. Saad mugavalt maksta pangakaardiga ja nautida oma tervislikku ostukorvi.

BerryMarketi müügiautomaatide paigaldamiseks on vajalik elektriühendus, kuid meie masinad on nähtavas asukohas, kus kliendil on mugav sisseoste teha. Soovime, et saaksid nautida tervislikke valikuid kõikjal, kus parasjagu viibid.

Kui soovid elustiili muuta tervislikumaks ja teha teadlikke valikuid, siis on BerryMarketi müügiautomaatide kasutamine suurepärane võimalus seda teha. Meie eesmärk on pakkuda sulle lihtsaid ja tervislikke valikuid, mis rikastavad sinu igapäevast toidulauda.

Seega, kas tahad, et tervislikud marjad ja puuviljad oleksid 24/7 kättesaadavad? Kui jah, siis otsi üles lähim BerryMarketi müügiautomaat ja naudi värskeid ning maitsvaid marju ning puuvilju igal ajal! Teeme sinu tervise heaks koos head!

Tutvu meiega lähemalt!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Milline on meie pakutav tootevalik?

Tutvustame uhkusega meie mitmekülgset ja värskeid maitseelamusi pakkuvat kaubavalikut! Meie eesmärk on tuua sinu igapäevaellu parimad ja maitsvamad marjad ning
ssb.ee
Tutvustame uhkusega meie mitmekülgset ja värskeid maitseelamusi pakkuvat kaubavalikut! Meie eesmärk on tuua sinu igapäevaellu parimad ja maitsvamad marjad ning puuviljad, mida Eestis saada on. Maasikahooaeg on meie jaoks eriline aeg, kuna meil on rõõm pakkuda sulle maitsvaid Eestis kasvatatud maasikaid maist augustini. Need meeldivalt magusad punased viljad tulevad otse Puide talust, kus nende kasvatamisele pööratakse erilist tähelepanu ja hoolega. Eestis kasvatatud maasikad on mõeldud meie klientidele, kes hindavad kohalikku päritolu ja värskeid maitseid. Sõltumata hooajast, pakume sulle

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tervis on meie kõigi jaoks üks olulisemaid väärtusi, ning oleme uhked, et saame seda väärtust teie igapäevasesse ellu tuua. Oleme esimesena Eestis ja tuntavalt
ssb.ee
Tervis on meie kõigi jaoks üks olulisemaid väärtusi, ning oleme uhked, et saame seda väärtust teie igapäevasesse ellu tuua. Oleme esimesena Eestis ja tuntavalt kogu Baltikumis tutvustanud uudset lähenemist müügiautomaatidele, pakkudes 24/7 värskeid ja tervislikke marju ning puuvilju. Meie missioon on muuta tervislikud valikud kättesaadavaks kõigile ning anda klientidele võimalus nautida täisväärtuslikku kõhutäidet ilma kahjulike suupisteteta. Austame kvaliteeti ja väärtustame värskust - need on meie tegevuse alustalad. Iga BerryMarketi müügiautomaat on hoolikalt varustatud parima

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.