ARTRAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ARTRAT OÜ on juhtiv ettevõte Eestis, mis keskendub professionaalsete kolimis- ja transporditeenuste pakkumisele. Meie eesmärk on muuta teie kolimine ja kauba tr

Ettevõtte lugu

ARTRAT OÜ on juhtiv ettevõte Eestis, mis keskendub professionaalsete kolimis- ja transporditeenuste pakkumisele. Meie eesmärk on muuta teie kolimine ja kauba transportimine võimalikult lihtsaks ja stressivabaks, tagades kõrge kvaliteedi ja usaldusväärsuse igas etapis.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma tööle ja teie vajaduste täitmisele. Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas kodukolimist, kontori kolimist ja mööbli transportimist. Kõik meie teenused on loodud selleks, et tagada sujuv ja muretu kolimine, alates pakkimisest kuni lahtipakkimiseni. Lisaks pakume ka kohalikke ja rahvusvahelisi kaubaveoteenuseid, mis katavad kõik teie transpordivajadused.

Meie peamine eesmärk on pakkuda teile personaalset teenust, mis põhineb teie erivajadustel ja ootustel. Meie ekspertide meeskond hoolitseb teie asjade ohutuse ja täpsuse eest, et tagada nende õigeaegne ja kahjustusteta kohaletoimetamine. Meie professionaalne lähenemine ja pühendumus on aidanud meil võita klientide usaldust ja rahulolu, muutes iga kolimise lihtsaks ja meeldivaks kogemuseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ARTRAT OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte tegeleb transpordi sektoris, mis pakub kabavedu maanteel.  Lähitulevikus on plaanis suurendada masinaparki.  2022 aasta oli edukas, võimalik et saab ma
ssb.ee
Ettevõte tegeleb transpordi sektoris, mis pakub kabavedu maanteel. Lähitulevikus on plaanis suurendada masinaparki. 2022 aasta oli edukas, võimalik et saab masinaparki värskendada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.