BIOFORCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2530 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

BIOFORCE OÜ hetkeolukord

Juba 2530 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bioforce OÜ on CNG tanklate, biometaani jaamade ja muude gaasi ning biogaasi tehnoloogiliste rajatiste ehitamisega tegelev ettevõte. Ettevõte pakub teenust nii peatöövõtjana kui ka lahenduste projekteerija ning paigaldajana.

2022. aastal oli suurimaks objektiks Ebavere biometaani jaama ehitus, mis lõpetatakse 2023 aastal. Samuti lõpetati ehitus ja edukas käivitus Aravete biometaani jaama rekonstrueerimise töödel. 2022 aastal valmistati ette ka Kadaka tee surugaasitanklasse 4 kompressorjaama paigaldust ning biometaani mahaladimispunkti rajamist, jõuti teostada projekteerimis- ja üldehitustööd.

Kuna biometaani tarbimine Eestis on endiselt suurem kui tootmine, siis Bioforce OÜ asub ka mitut uut jaama ehitama ning projekteerima 2023 aastal. Arvestades Ukraina-Vene sõda ning sellest tulenevat maagaasitarnete võimalikke probleeme, siis sellest tulenevalt näeb Bioforce

OÜ veelgi biometaani nõudluse kasvu, mis suurendab veelgi nõudlust biometaani jaamade ehitamise know-how vastu.

Laenude intressimarginalide tõusuks, eelkõige võimaliku Euribori kasvuks, on ettevõte valmistunud, kuid selline kiire kasv nagu on olnud 2022. aastal ei avalda Bioforcele olulist mõju, kuna laenude maht on väike.

Bilansipäeva järgselt Bioforce OÜ ei ole teinud märkimisväärseid investeeringuid ega muudatusi oma äriplaanis.

Bioforce OÜ kuulub Bioforce Group OÜ kontserni alates 2022. aasta novembrist ning seetõttu on plaanis rakendada samu ESG-põhimõtteid, mis on juurutatud teistes kontserni ettevõtetes.

Bioforce Group OÜ jaoks on oluline juurutada keskkonnaalased, sotsiaalsed ja jätkusuutliku juhtimisega seotud põhimõtted igapäevases tegevuses ning ka tulevaste äriplaanide arendamisel. Allpool toodud ESG eesmärgid on valitud Bioforce Group OÜ jaoks kõige olulisemateks: 7. eesmärk: tagada kõigile taskukohane, kindel, kestlik ja kaasaaegne energia 11. eesmärk: muuta linnad ja asulad kaasavaks, turvaliseks, kohanevaks,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Bioforce läheb Maamessile 18.-20.04.2024

bioforce.ee
https://bioforce.ee/uudised/bioforce-laheb-maamessile-18-20-04-2024/

Ebaveres avatud biometaanijaam tagab aastase kütusevaru 80 gaasibussile

bioforce.ee
https://bioforce.ee/uudised/ebaveres-avatud-biometaanijaam-tagab-aastase-kutusevaru-80-gaasibussile/

Bioforce rajab Valgamaale uhiuue biometaanijaama

bioforce.ee
https://bioforce.ee/uudised/bioforce-rajab-valgamaale-uhiuue-biometaanijaama/

HKScan Estonia ja Bioforce Production rajavad Viljandimaale Eesti suurima biometaanijaama

bioforce.ee
https://bioforce.ee/uudised/hkscan-estonia-ja-bioforce-production-rajavad-viljandimaale-eesti-suurima-biometaanijaama/

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.