RAILONA ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

RAILONA ELEKTER OÜ hetkeolukord

Juba 6821 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Railona Elekter OÜ tegeleb elektriseadmete installatsiooni ehk elektrikilpide, kaablite, valgustite, pistikupesade, lülitite ja kõige muu elektrivaldkonda kuuluvate tarvikute paigaldamise ning ka hankega.

2023. majandusaasta oli keeruline. Ukraina sõja tõttu tekkinud majanduskriisi tulemusena algas majanduslik ebakindlus inimeste laenutegevusel. Kuivõrd minu äritegevus tuleneb tugevasti kinnisvara müügist ehk kui kinnisvara ei osteta ei saa ka kinnisvara ehitada või õigemini ei ole ehitamine kasumlik. Seega külmutati mitmed ehitusprojektid, mis olid minu ettevõttega seotud. Seega käive langes ja oli mitmed kuud väga väike. Kuivõrd kannatas sellega seotult kasum, tuli kaasata võõrvahendeid, et üldse püsima jääda. Oma negatiivse osa andis ka märtsis pankrotistunud ettevütte Haart Ehitus OÜ lootusetu müügiarve maha kandmine ja sellega seoses kahjumi suurenemine. 2024.a on siiski alanud positiivsemalt ning 6 kuu käive on juba 53 499,70 eurot ning muud näitajad anavad lootuse taas kasumisse jõuda.

2024.aastal jätkatakse samade tegevusaladega.

Aruande perioodil maksti juhatuse liikmele töötasu 9600 eurot. Töötajaid oli ettevõttes 2023. aastal keskmiselt 2 ning nende palga brutosumma kokku oli 18364 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.