WORLD POWER TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

WORLD POWER TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

WORLD POWER TRADING OÜ alustas oma tegevust 08.08.2017.a.

WORD POWER TRADING OÜ põhitegevus on hulgimüük.

2024.a. on plaanis laiendada firma tegevust.

2023. aastal müügitulu - 0 EUR, intressitulud - 55972 EUR

Ettevõtte äritegevuse suundadeks alates asutamise momendist 2017. aastast on kivisöe ja tsemendi hulgimüük tööstusettevõtetele. Ettevõttel on püsivad ärisidemed antud ressursside tarnijatega ja tarbijatega välismaal ning ettevõte teenib kasumit nende ressursside edasimüügist väljaspool Eestt ja EL territooriume.

Kivisöe tarneid teostatakse suurtarbijale Valgevene Vabariigis - RPTUP "Upravljajustsaja kompanija holdinga "Belarusskaja Tsementnaja

Kompanija" ettevõtete OAO "Belorusskii tsementnõi zavod" vajaduste katteks. Tarnelepingud nende osapooltega sõlmitakse PAP "Belorusskaja universalnaja tovarnaja birza" börsioksjonite tulemuste alusel. Sealjuures võidakse tarbijate konkreetsetest vajadustest lähtudes sütt tarnida erinevatelt tootjatelt, mis on seotud antud ressursiliigi omaduste erinevustega sõltuvalt sellest, millistest kihtidest seda kaevandatakse.

Meie ettevõte omakorda ostab sisse tsementi, mida toodetakse antud ettevõtetes ning müüb seda edasi teistele osapooltele.

Kivisöe transportimist teostatakse raudteevagunites, mida laaditakse täis vahetult tootja juures ja suunatakse otse kaubasaajale, sealjuures ei laadita kaupa kuskil ümber ega ladustata. Samuti tarnitakse tsementi otse tootjalt saajatele autotranspordi abil.

Olukord Ukraina territooriumil ei mõjuta otseselt WPT finants- ja majandustegevust, kuna ettevõttel ei ole selles riigis ärihuve ega äripartnereid.

Finantssanktsioonidel on negatiivne mõju, need muudavad maksete tegemise sanktsioone vastu võtnud riikide valuutas keeruliseks või hoopis võimatuks. Sellest tulenevalt on ettevõttel võlgnevus, mida ei ole võimalik lähiajal kustutada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.