LIINA STEIN TALLINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 647 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteerit

LIINA STEIN TALLINN OÜ hetkeolukord

Juba 647 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Liina Stein Tallinn OÜ on 2017. aastal asutatud ettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda Eesti turul nii juba tegutsevatele kui ka turule sisenemist kavandavatele kodu- ja välismaistele moebrändidele müügiedenduse, jaekaubanduse korralduse, messiturunduse, üritusturunduse, müügivahenduse ning digiturunduse alaseid tugiteenuseid.

Ettevõttel on põhjalik kogemuslik arusaam Eesti moeturu toimimisest ning soov aidata erilistel ja isikupärastel moebrändidel Eesti moemaastikul oma eesmärke saavutada.

Ettevõtte eesmärgiks on olemasoleva teenuseportfelli arendamine ja uute koostööpartnerite ning nendevahelise sünergia- ja koostöövõimaluste leidmine, millega seoses kaalume võimalust pakkuda messiesinduse- ja digiturundusalaseid teenuseid ka baltikumis ja Skandinaavias.

Aruandeperioodil arvestati palkasid töötajatele 4568 eurot, juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.