DDX WORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
DDX WORKS OÜ on üks vähestest inimlikest firmadest, kus hoolitsetakse selle eest, et kaugelt tulnud tööline mõne psühhopaadist peremehe hoole alla ei hüljataks

DDX WORKS OÜ - lõpuks ometi üks inimlik tööjõudu vahendav ettevõte

DDX WORKS OÜ on üks vähestest inimlikest firmadest, kus hoolitsetakse selle eest, et kaugelt tulnud tööline mõne psühhopaadist peremehe hoole alla ei hüljataks ning seisab hea ka selle eest, et kõik dokumentatsioon oleks nii töötaja kui ka tööandja poolt korrektne. Ainult niiviisi on võimalik kindlustada, et inimene tehtud töö eest ka tasustatud saab. Vaatame seda firmat ja selle juhte veidi lähemalt DDX WORKS OÜ tegeleb tööjõurendiga ning tundub olevat üks headest poistest. Kahjuks ei ole kõik selle valdkonna firmad nii meeldivad ning sageli on probleem päris tõsine. Tihtilugu algavadki jamad juba tööjõurendiga tegelevast firmast, mis peaks olema väljastpoolt Eestit pärit töölise esimene ja peamine kaitseliin. Sageli ei huvita neid firmasid miski muu peale kiire vaheltkasu võtmise. Töötaja õigused ja huvid pole isegi mitte teise- ega ka kolmandajärgulised - need ei mahu osadel firmadel isegi mitte radari servale ning võibolla oleks õigem öelda, et nende radarid pole sellise tühja-tähja märkamiseks üldse ehitatudki. Seetõttu on oluline esile tõsta neid ettevõtteid, kes asju eeskujulikult ajavad. DDX WORKS OÜ on veidi alla aasta vanune ettevõte, mis tegutseb tööjõu vahendamisega Tallinnas. Suurem äritegevus sai alguse möödunud kvartalis, mil firmas töötas 8 inimest ja deklareeritud käive oli ca 12 600 eurot. Kuna tegu on suhteliselt värske osaühinguga, pöörame pilgu hoopis selle juhi poole. Reio Soosaar alustas äritegevusega juba 6 aastat tagasi, olles tol ajal vaid 35-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, millest täna on 5 ettevõtte juhatuses ja 4 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Reio Soosaar (kõik seotud ettevõtted) Varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 5 805 eurot
  • Käibed kokku: 171 172 eurot
  • Kasumid kokku: 13 776 eurot
  • Töötajad kokku: 18
Reio Soosaar juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam DDX INVESTMENT OÜ. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liige, kes annab tööd 2-le inimesele ja nad teevad käivet 63 tuhat eurot (2018 a. prognoos). Reio oli selles ettevõtes juhatuse liige 3 kuud tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 8 kuud. Reio Soosaar on ka asutaja ettevõttes BEST STEEL STRUCTURE OÜ. Ukraina tööliste muredest ja vaevadest saate aga lähemalt lugeda Delfist.   •  Otsid sarnaseid ettevõtteid kliendiks? Telli turundusnimekiri!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.