GLOBAL NORD TIMBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti Õliühingu juhatus valis organisatsiooni uueks tegevjuhiks Magnus Brauni. Õliühingusse kuuluvad Eestis naftasaadustega tegelevad ettevõtjad. Magnus Braun t

Kes on Eesti Õliühingu uus boss Magnus Braun?

Eesti Õliühingu juhatus valis organisatsiooni uueks tegevjuhiks Magnus Brauni. Õliühingusse kuuluvad Eestis naftasaadustega tegelevad ettevõtjad. Magnus Braun töötab advokaadibüroos Lextal, kus mehel on ka 5.78 protsendiline osalus. Vaatame aga kuidas on kulgenud tema ettevõtluskarjäär juhtimise vallas. Magnus Braun alustas äritegevusega juba 9 aastat tagasi, olles tol ajal 22-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 22 ettevõtet, millest täna on 10 ettevõtte juhatuses ja 4 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Lisaks täidab mees ka paljudes firmades pankrotihalduri ja likvideerija ülesandeid. Magnus on kätt proovinud mitmetes erinevates valdkondades:
  • Enda kinnisvara ost ja müük
  • Puidu ja puidu esmatöötlustoodete hulgimüük
  • Elektroonilise side muud teenused
  • Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine
  • Muu mujal liigitamata teenindus
  • Muu puhastustegevus
  • Muud mujal liigitamata äritegevust abistavad tegevused
  • Piirkondlikku/kohalikku elu edendavad ja toetavad ühendused ja fondid
Magnus Braun'i (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017. aastal
  • Käibed kokku: 356 244 eurot
  • Kasumid kokku: 22 590 eurot
  • Töötajad kokku: 1
  • Suurim palgamaksja: MENESS OÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 2 578 000 eurot
Magnus Braun juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam RECRO VARAD OÜ. See ettevõte annab tööd 2-le inimesele ja teeb käivet 116 000 eurot (2018. aasta prognoos). Magnus oli selles ettevõtes juhatuse liige 8 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 5 kuud. Viimati lahkus Magnus Braun 2 aastat tagasi ettevõttest VÕIMAS OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 7 aastat. See ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Kõigist Magnuse firmadest saate eriti hea ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust. Viskame aga põgusa pilgu GLOBAL NORD TIMBER OÜ peale, kus mees on juhatuse liige juunist alates. GLOBAL NORD TIMBER OÜ alustas aasta tagasi, mil juhatuse liige Ants Kuningas selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 21 aastat. Firma valdkond on puidu ja puidu esmatöötlustoodete hulgimüük. Samas valdkonnas (EMTAK 46731) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 207 tükki, kes annavad tööd kokku 590-le inimesele ja kogu valdkonna 2018. aasta käibeprognoos on ca 476.01 miljonit eurot. Viimase aasta jooksul on GLOBAL NORD TIMBER OÜ teeninud omanikutulu 22 tuhat eurot, tehes selleks käivet kokku 356 240 eurot. Firma kasumimarginaal on ca 6 protsenti. Õliühingust ja selle juhi vahetusest saate aga lähemalt lugeda Postimehe vahendusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.