KLIIMAHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Raivo Hansmitt alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 31-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 38 ettevõtet, täna on 9 ettevõtte ju

Tutvustame variisikuid: Raivo Hansmitt

Raivo Hansmitt alustas äritegevusega juba 21 aastat tagasi, olles tol ajal 31-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 38 ettevõtet, täna on 9 ettevõtte juhatuses ning 8 neist on hoiatava Krediidiskooriga ning nende äride maksejõuetus läheneb. 6 tema juhitavad ettevõtet on jätnud täitmata mõne rahalise kohustuse ning ükski neist ei esita aruandeid õigeks ajaks, seepärast võib väita, et tegemist on tankisti või variisikuga, kes väärtust ei loo ja tegelikult ettevõtteid ei juhi. Raivo Hansmitt on tegutsenud või tegutseb kõikvõimalikes valdkondades alates programmeerimisest ja lõpetades disainerite tegevusega. Raivo Hansmitti juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 7 660 eurot
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 14
  • Kõikide ettevõtete maksuvõlg kokku: 90 000 eurot
Viimati lahkus Raivo Hansmitt 2 aastat tagasi ettevõttest BALTIC FOOD TRADE OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 4 aastat. See firma on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Viimati asus ta eelmisel aastal juhtima KLIIMAHOUSE OÜ-d, mis alustas tegevusega alles 2017. aastal. KLIIMAHOUSE OÜ valdkond on elektriliste kodumasinate jaemüük spetsialiseeritud kauplustes. Samas sektoris tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 75 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 674-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on nii umbes 156,69 miljonit eurot. KLIIMAHOUSE OÜ aga sellel peol kaasa ei löö. Ettevõtte deklareeritud käive 2017. aastal oli 1 000 eurot ning 2018. aasta maksudeklaratsioonide põhjal võib ettevõttele prognoosida 148 000 euro suurust müügitulu. Koos korraliku käibega on tekkinud ka purakas 18 523 euro suurune maksuvõlg. Kuna firma eesotsas on tankist, siis on vähetõenäoline, et maksuvõlg kunagi tasutud saab. Eesti ettevõtluses toimuval saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.