ORNAMENT DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kriidivärv on mitmekülgne dekoratiivvärv, mis on tuntud oma mati viimistluse ja kasutusmugavuse poolest. See nõuab minimaalset ettevalmistust ja kleepub peaaegu

5 viisi, kuidas kriidivärviga oma kodu muuta

Kriidivärv on mitmekülgne dekoratiivvärv, mis on tuntud oma mati viimistluse ja kasutusmugavuse poolest. See nõuab minimaalset ettevalmistust ja kleepub peaaegu igale pinnale, muutes selle DIY-entusiastide ja professionaalsete restaureerijate seas lemmikuks.

Kriidivärv on keskkonnasõbralik, lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) sisaldus on madal ja sageli veepõhine, mis on kooskõlas meie keskkonnateadlike lugejate väärtustega. Selle paks konsistents võimaldab suurepärast katvust ja seda saab kergesti vanutada vintage välimuse saavutamiseks või pitseerida läikivama ilme saamiseks.

1. Mööbli uuendamine

Valige mööbliese, mida saab täiustada kriidivärvi tekstuurilise, shabby chic viimistlusega. Otsige esemeid, millel on huvitavad jooned või detailid, mida saab värviga rõhutada.

Puhastage mööbel põhjalikult ja vajadusel lihvige kergelt, et eemaldada läikivad viimistlused. Kandke kriidivärv pintsliga või rulliga, töötades sektsioonide kaupa ja kasutades ühtlasi tõmbeid. Laske värvil kuivada kihtide vahel.

Kui soovitud efekt on saavutatud, pitseerige värv vahaga või lakiga, et kaitsta viimistlust ja lisada vastupidavust.

2. Seinte esiletõstmine

Valige oma kodus sein, mis võiks olla fookuspunktiks. Kriidivärviga saab luua ainulaadse aktsentseina sametise, mati viimistlusega, mis eristub traditsioonilisest värvist.

Katsetage erinevate tehnikatega, nagu värvipesu, šabloonimine või vanutatud ilme loomine, et lisada oma seintele iseloomu.

3. Köögikappide elustamine

Eemaldage furnituur ja puhastage kapid põhjalikult. Kerge lihvimine võib olla vajalik, et tagada värvi hea nakkumine.

Kandke kriidivärv õhukeste, ühtlaste kihtidena. Köögikappide puhul kaaluge mitme kaitsekihi lisamist, et vastu pidada igapäevasele kasutusele.

4. Dekoratiivesemete ja kunsti uuendamine

Kriidivärv ei ole mõeldud ainult suurtele projektidele. Muutke pildiraame, taimepotte või väikeseid mööbliesemeid värvikihiga. Need väikesed muudatused võivad teie kodu dekooris suurt mõju avaldada.

Kasutage kriidivärvi, et luua kohandatud kunstiteoseid või anda uus elu vanadele maalidele. Selle mati viimistlus pakub ainulaadset tekstuuri, mis võib iga tükki täiustada.

5. Kangaste muutmine

Kriidivärv sobib ka kangale, näiteks polstrile või patjadele. Valige materjalid, mis imavad värvi hästi parimate tulemuste saavutamiseks.

Kriidivärvi kasutamisel kangal kandke see pintsliga peale ja seejärel vahatage, et värv pitseerida ja kaitsta. See võib anda teie mööblile täiesti uue ilme ilma ümberpolsterdamise vajaduseta.

Valmis alustama loomingulist teekonda kriidivärviga? Võtke ühendust ORNAMENT DISAIN OÜ-ga, et saada asjatundlikku nõu ja kvaliteetseid tarvikuid, et teie visioon ellu viia.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mööbli taaselustamise kunst: jätkusuutlik valik

Mööbli taaselustamine pole lihtsalt trend; see on liikumine jätkusuutliku eluviisi poole. See hõlmab armastusega hoitud mööblitükkidele uue elu andmist, mis mui
ssb.ee
Mööbli taaselustamine pole lihtsalt trend; see on liikumine jätkusuutliku eluviisi poole. See hõlmab armastusega hoitud mööblitükkidele uue elu andmist, mis muidu võiksid prügilatesse sattuda. See praktika mitte ainult ei säilita eseme ajalugu ja iseloomu, vaid vähendab ka uue mööbli tootmisega seotud keskkonnamõju. Igal aastal visatakse üle maailma ära miljoneid tonne mööblit, mis aitab kaasa üha kasvavatele jäätmemuredele. Uue mööbli tootmisel on samuti oluline süsinikujalajälg, alates tooraine hankimisest kuni tootmis- ja transpordiprotsessideni. Mööbli taaselustamise eelised Mööbli

Vanaaegse hõngu loomine trumeau peeglitega

Trumeau peeglid on Prantsuse sisekujunduse tunnusjoon, mis pärinevad 18. sajandist Louis XIV valitsemisajast. Neid peegleid nimetatakse 'trumeau' järgi, mis on
ssb.ee
Trumeau peeglid on Prantsuse sisekujunduse tunnusjoon, mis pärinevad 18. sajandist Louis XIV valitsemisajast. Neid peegleid nimetatakse 'trumeau' järgi, mis on akende vaheline ruum, kus neid sageli suurtes Prantsuse lossides paigutati. Nende disain on funktsionaalsuse ja kunsti segu, millel on peegelpaneel, millele on peale kantud maalitud või nikerdustega paneel. Trumeau peegleid iseloomustab nende suurepärane meisterlikkus ja ornamenteeritud detailid. Tavaliselt ristkülikukujulised, on neil peeglil arhitektuursed elemendid ja keerukad motiivid, nagu näiteks guirlandid, urnid või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.