MDB GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

MDB GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Lugupeetud kolleegid ja partnerid,

Möödunud aasta aruandes kajastub meie ettevõtte käibe ja tulude ajutine langus. See langus on peamiselt seotud kohalike hulgifirmade poolt juba soetatud kaupade pikema realiseerimisajaga, mis omakorda vähendas oluliselt uute ostude mahtu. Kuna just uued ostud moodustavad meie ettevõtte kaubanduskäibe ja tulude põhiosa, mõjutas see negatiivselt meie majandustulemusi.

Samas oleme sõlminud mitmeid lepinguid uute kõrgtehnoloogiliste toodete turuletoomiseks, mis nõudis märkimisväärseid investeeringuid näidiste hankimiseks. Need investeeringud on olulised meie ettevõtte innovatsioonivõimekuse ja konkurentsivõime suurendamiseks.

Kõik need tegurid on ajutiselt halvendanud meie efektiivsuse ja tulususe näitajaid. Siiski oleme kindlad, et tehtud pingutused ja investeeringud toovad kaasa edasise kasvu ja arengut järgnevatel aastatel.

Lugupidamisega,

Arkadi Šafer

Tegevdirektor

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.