SADAKUUSKÜMMEND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tähelepanu! SADAKUUSKÜMMEND OÜ on jäänud maksuvõlgade kuhjumise ja nende ignoreerimise tõttu tõsiste tagajärgede ette, sealhulgas usaldusväärsuse kaotuse ja või

SADAKUUSKÜMMEND OÜ: Maksuvõlg ja usaldusväärsuse kaotus

Kohustused

Kohustused

Krediidiriski prognoosid, krediidilimiidid, võlad, aruandekohustused, hüpoteegid, kohtulahendid jm ettekirjutused

Vaata raportist >

Tähelepanu! SADAKUUSKÜMMEND OÜ on jäänud maksuvõlgade kuhjumise ja nende ignoreerimise tõttu tõsiste tagajärgede ette, sealhulgas usaldusväärsuse kaotuse ja võimalike juriidiliste meetmete alla. Maksukohustuste täitmata jätmine mitte ainult ei mõjuta ettevõtte finantsseisu, vaid võib takistada ka edasist koostööd partneritega.

📌 Maksukogujale tekitatud kahju kokku: 22608,76 EUR.

Ettevõtte juhtkonda kuulus võlgnevuste tekkimise ajal Andrei Lesment, kes alustas ettevõtlusega tegevusvaldkonnas: Restoranitegevus - 10 aastat tagasi 44 aastaselt. Tema juhitavate ettevõtete 2025. aasta kogukäive oli 2.76 miljonit EUR, samas kui töötajate keskmine brutopalk jäi 873,75 EUR juurde.

Kuigi Andrei Lesment tegutseb täna ettevõttes BILL THE BUTCHER GROUP OÜ, pole seal kvartalikäivet registreeritud.

🔴 Inforegister soovitab hoiduda koostööst SADAKUUSKÜMMEND OÜ-ga, kuni ettevõte pole oma kohustusi täitnud ja usaldusväärsust taastanud.

📢 Maksekokkuleppe sõlmimine ja võlgnevuse likvideerimine

Kõige kiirem võimalus maksukohustuste tasumise ajatamiseks on esitada taotlus koos ajatamisgraafikuga Maksu- ja Tolliameti e-teenuste keskkonnas e-MTA.

🔗Juhend e-MTAs ajatamise taotluse esitamiseks | pdf

Taotlust esitama

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SADAKUUSKÜMMEND OÜ tegevusaruanne 2024

Sadakuuskümmend OÜ tegutseb toitlustusvaldkonnas, opereerides Tallinna Telliskivi tänaval asuvat populaarset BBQ-restorani One Sixty.  Restorani idee ja kontsep
ssb.ee
Sadakuuskümmend OÜ tegutseb toitlustusvaldkonnas, opereerides Tallinna Telliskivi tänaval asuvat populaarset BBQ-restorani One Sixty. Restorani idee ja kontseptsiooni autor ning ettevõtte asutajaliige on Michelini tärniga tunnustatud peakokk Andrei Lesment, kes on sarnase kontseptsiooniga restorani pidanud ka Põhja-Londonis. Restorani nimi Sadakuuskümmend ehk One Sixty viitab temperatuurile 160 °F — see on ideaalne temperatuur liha madalal kuumusel ja pika aja jooksul suitsutamiseks. Tulemuseks on täiuslik maitse ja struktuur, mis on saanud One Sixty kaubamärgiks. One Sixty asub samas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.