JÜRI MAHETALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujutage ette ärkamist kukelaulu peale, värskes maapiirkonna õhus hingamist ja kohvi nautimist, kui vaatate üle veerevate põldude ja karjatatavate koduloomade.

Miks valida oma järgmiseks perepuhkuseks taluelamus?

Kujutage ette ärkamist kukelaulu peale, värskes maapiirkonna õhus hingamist ja kohvi nautimist, kui vaatate üle veerevate põldude ja karjatatavate koduloomade. See on taluelamuse olemus, ainulaadne majutuskogemus, mis pakub külastajatele maalähedase elu killukest.

Taluelamus pakub võimalust põgeneda linnakärast, ühenduda loodusega ja õppida, kust meie toit tuleb. See pakub lõõgastumise, hariduse ja seikluse segu, mida on raske leida traditsioonilistes puhkuse seadetes.

Autentsed kogemused

Igapäevastes talutöödes osalemine annab peredele võimaluse osaleda autentsetes kogemustes, mis on nii lõbusad kui ka harivad. Alates lehmade lüpsmisest kuni munade korjamiseni saavad külalised sukelduda töötava talu igapäevaelusse.

Iga talutöö on õppimisvõimalus, eriti lastele. Nad saavad sügavama arusaama põllumajandusest ja jätkusuutlike praktikate tähtsusest, arendades samal ajal vastutustunnet ja tööeetikat.

Ühendus loodusega

Taluelamused asuvad sageli maalilistes kohtades, mis on täis metsikut loodust. Pered saavad uurida suurt õues, märgata kohalikku faunat ja nautida looduse rahu.

Paljud taluelamused pakuvad mitmesuguseid väli tegevusi nagu matkamine, ratsutamine ja kalapüük, võimaldades külalistel täielikult looduskeskkonda omaks võtta.

Hariduslik väärtus

Külastajad saavad väärtuslikke teadmisi põllumajanduse maailmast, sealhulgas taimekasvatusest, loomakasvatusest ja mahepõllumajanduse tehnikatest. See teadmine on eriti kasulik kooligruppidele ja lastele, tekitades hindamist toidu vastu nende taldrikutel.

Taluelamused tihti kaasavad oma tegevustesse jätkusuutlikke praktikaid, pakkudes esmakäelist vaadet taastuvenergia allikatele, vee säästmisele ja jäätmete vähendamise meetoditele.

Tervise ja heaolu eelised

Üks taluelamuse tipphetki on juurdepääs värskele, mahepõllumajanduslikule saadusele. Külalised saavad tihti osaleda saagi koristamises ja nautida toite, mis on valmistatud otse aiast pärit koostisosadest.

Talukeskkond soodustab füüsilist aktiivsust läbi kaasahaaravate ülesannete ja avastamise, samal ajal kui rahulik seadistus pakub täiuslikku tausta vaimseks lõõgastumiseks ja stressi leevendamiseks.

Kvaliteetaeg perega

Taluelamus on võimalus peredele tehnoloogiast eemalduda ja üksteisega taasühenduda. Ilma ekraanide häirivate mõjudeta saavad pered keskenduda sideme loomisele ja üksteise seltskonna nautimisele.

Taluelamuses pakutavate ainulaadsete kogemuste jagamine loob kestvaid mälestusi. Olgu selleks lapse esimene ponisõit või pere poolt valmistatud toidu rahulolu taluvärskete koostisosadega, need hetked muutuvad kalliks mälestuseks.

Avastage taluelu rõõme ja looge unustamatuid pere mälestusi. Võtke ühendust JÜRI MAHETALU OÜ-ga, et broneerida oma taluelamuse seiklus juba täna!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitavad taluloomad kaasa ökosüsteemide tervisele ja bioloogilisele mitmekesisusele?

Taluloomi peetakse tihti lihtsateks atraktsioonideks pai tegemise loomaaedades, kuid nende tähtsus ulatub palju kaugemale. Need olendid on maapiirkondade elu la
ssb.ee
Taluloomi peetakse tihti lihtsateks atraktsioonideks pai tegemise loomaaedades, kuid nende tähtsus ulatub palju kaugemale. Need olendid on maapiirkondade elu lahutamatu osa, täites eesmärke alates põllumajanduslikest kuni hariduslike ja isegi terapeutilisteni. Tagasihoidlikust kanast kuni uhke hobuseni on taluloomi väga erinevaid liike, igaühel oma ainulaadsed omadused ja panus taluelu. Selle mitmekesisuse mõistmine on võti nende tõelise väärtuse hindamiseks. Taluloomad ei ole ainult vaatamiseks; nad on toidu, kiudainete ja muude oluliste materjalide tootjad. Samuti mängivad nad olulist

Millised on kõige populaarsemad matkarajad?

Matkamine on enamat kui lihtsalt füüsiline tegevus; see on värav vaimse selguse ja sügavama ühenduse juurde keskkonnaga. Maapiirkonna rahulikkusesse sukeldumine
ssb.ee
Matkamine on enamat kui lihtsalt füüsiline tegevus; see on värav vaimse selguse ja sügavama ühenduse juurde keskkonnaga. Maapiirkonna rahulikkusesse sukeldumine pakub puhkust linnamelust, pakkudes arvukalt tervisele kasulikke eeliseid nagu parem kardiovaskulaarne tervis, lihasjõud ja vaimne heaolu. Maapiirkond pakub maastikku, mis on rikas looklevate mägede, roheliste väljade ja rahulike metsade poolest. See on koht, kus võib näha looduse tsüklite harmooniat ja lihtsat maalähedast elu. Iga samm maapiirkonna matkal on samm maailma, kus elutempo aeglustub ja õhk on värskem. Valmistumine oma

JÜRI MAHETALU OÜ tegevusaruanne 2022

Jüri Mahetalu on asutatud 2018 aastal.  Ettevõtte põhitegevusalaks on hobuste ja muude lemmikloomade kasvatamine ja hooldamine. Suvel korraldatakse lastelaagrei
ssb.ee
Jüri Mahetalu on asutatud 2018 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on hobuste ja muude lemmikloomade kasvatamine ja hooldamine. Suvel korraldatakse lastelaagreid, talveperioodil saavad külastajad lemmikloomapargi külas käia, jõulude ajal on traditsiooniline Ranna Rantšo jõulumaa. Põhivara soetati 20202 aastal 52 172 euro väärtuses. Jüri Mahetalu OÜl olid suveperioodil hooajatöölistena palgal õpilasmaleva noored. Malevlaste ja 1 põhikohaga töötaja palgakulud 2022 aastal moodustasid 17 492 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.