MOTIFON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti idufirma MOTIFON OÜ soovib kogu maailmas suursündmuste ja festivalide vabatahtlike töö koordineerimist ladusamaks teha. Selleks on loodud Vana-Kreeka pühe

MOTIFON OÜ - vabatahtlike töö kordineerimist hõlbustava rakenduse idee sündis isiklikust kogemusest

Eesti idufirma MOTIFON OÜ soovib kogu maailmas suursündmuste ja festivalide vabatahtlike töö koordineerimist ladusamaks teha. Selleks on loodud Vana-Kreeka pühendumus- ja innukusjumala Zelose nime kandev rakendus, mis peaks vabatahtlikke innustama töökusele, kuid samas tekitama nende seas ka mängulist rivaliteeti. Ühel idufirma asutajal Johanna-Mai Riismaal tekkis rakenduse loomise idee pärast pikaajalist isiklikku kogemust. Nimelt on noor naine aastaid vabatahtlike meeskondi juhtinud ja tihtipeale sattunud töötama just 300–500-liikmeliste suurmeeskondadega, vahendab Postimees. MOTIFON OÜ alustas peaaegu 8 kuud tagasi, mil juhatuse liikmed Johanna-Mai Riismaa ja Viktor Lillemäe, seda juhtima hakkasid. Johanna-Mail oli selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 12 aastat ja Viktoril 3 aastat. Firma valdkond on veebiportaalide tegevus. Samas valdkonnas (EMTAK 63121) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 421 tükki, kes annavad tööd kokku 604-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 94.23 miljonit eurot. Kuna MOTIFON OÜ  on veel kaunis nooruke ettevõte, ei ole seal ka mingit majandustegevust veel olnud.

MOTIFON OÜ juhatuse liikmed

Johanna-Mai Riismaa alustas äritegevusega juba 13 aastat tagasi, olles tol ajal 23-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 6 ettevõtet, millest täna on 4 ettevõtte juhatuses ja kõik neist on ka aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Johanna-Mai Riismaa (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 5 096 eurot
  • Käibed kokku: 88 876 eurot
  • Kasumid kokku: 14 004 eurot
  • Töötajad kokku: 4
  • Suurim palgamaksja: VIHMAKASS JA KAKERDAJA OÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 96 544 eurot
Viimati lahkus Johanna-Mai Riismaa 3 aastat tagasi ettevõttest DARETOLIGHT MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 5 aastat. Selle ettevõtte staatus on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Naine on ka omanik ettevõttes GREEN OÜ. Viktor Lillemäe alustas äritegevusega juba 4 aastat tagasi, olles tol ajal 28-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 2 ettevõtet, kus ta on tänaseni. Suurt majandustegevust nendes ettevõtetes aga hetkel ei toimu. Eks ootame ja vaatame, kuidas MOTIFON OÜ-ga minema hakkab. Tänase seisuga on firma Krediidiskoor veel ettevaatusele manitsev, kuid see on nõnda noore ettevõtte puhul igati normaalne. Mõlema ettevõtja firmadest saate aga veelgi parema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MOTIFON OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles OÜ Motifon tarkvaratoote Zelos Team Management arendusega. Tootesse viidi sisse kriitilise tähtsusega parandusi ning uuendusi, et tõsta kli
ssb.ee
2022. aastal tegeles OÜ Motifon tarkvaratoote Zelos Team Management arendusega. Tootesse viidi sisse kriitilise tähtsusega parandusi ning uuendusi, et tõsta klientide rahulolu. Eelneva turu-uuringu põhjal koostati uus turundusstrateegia, mille alusel juurutati sisuturundusele fokusseeritud tegevuskava. Müügitegevust ei toimunud, ent rakenduse kasutajate arv kasvas igakuiselt stabiilses mahus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.