ORIGINALMY BLOCKCHAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

ORIGINALMY BLOCKCHAIN OÜ hetkeolukord

Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OriginalMy on teerajaja, kes töötab välja lahendusi e-valitsemise jaoks, mis põhinevad inimeste, allkirjade ja dokumentide autentimise platvormil ning kasutavad plokiahelaprotokolle, et edendada protsesside usaldust ja läbipaistvust.

Aastal 2023 töötasime peamiselt õiguskaitse vertikaalsel turul, meie vahendiga, millega säilitatakse veebis olevad sisutunnistused, mida saab kasutada kohtumenetlustes, autentimisel, nõuetele vastavuses ja andmekaitses.

Aastal 2024 töötame kahes vertikaalis, esimene neist on võitlus võltsitud uudiste, sügava võltsimise ja valeinformatsiooni vastu Brasiilia valimisperioodil. Teine on pakkuda plokiahelaregistrit toodetele, mida eksporditakse Brasiiliast Euroopasse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.