LAYERTH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommentee

LAYERTH OÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Layerth OÜ on 2018. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on programmeerimine. Ettevõtte osakapital on 2 500 eurot ja ettevõttel on kolm osanikku.

Layerth OÜ pakub tarkvara e-spordi ringhäälingu ettevõtetele. Layert OÜ tarkvara eesmärgiks on pakkuda e-spordi vaatajatele paremat ning informatiivsemat kogemust läbi erinevate statistikate ja graafikute. Olenemata asjaolust, et mõnede eksperimentaalsete toodete tootmine tuli lõpetada, on ettevõtte teenused ja tooted hinnatud ning ettevõtte produktsiooni kvaliteedi vastu on aastate jooksul tekkinud kõrge usaldusväärsus. Ettevõtte kliendid on innukad koostööd tegema, et saada esmaklassilist produktsiooni.

Aastal 2023 võttis Layerth osa peaaegu kõigist tipptasemel Dota 2 e-spordi produktsioonidest, produtseerides saate osasid kas täies mahus või pakkudes veelgi loomingulisemat väärtust turniiri ülejäänud osades. Tulemuseks oli väga kõrge kasum. Lisaks suurenes oluliselt ka ettevõtte keskmine tulu ühe turniiri kohta. Ettevõtte müügitulu aastal 2023 oli kokku summas 673 443 eurot. Aastal 2022 oli müügitulu kokku summas 235 920 eurot.

Aastal 2023 kuulub ettevõtte juhatusse 3 liiget ning ettevõtte keskmine töötajate arv on üks. Aastal 2022 kuulus ettevõtte juhatusse samuti 3 liiget ning töötajaid oli samuti üks. Layerth OÜ juhatusele aruandeaastal ega eelmisel aruandeaastal tasusid ei makstud.

Aastal 2023 maksis ettevõte osanikele dividende kokku summas 60 000 eurot ning plaanib järgmisel majandusaastal maksta dividende summas 80 000 eurot.

2024. aastal kavatseb ettevõte transformeerida Dota 2 e-spordi olemust, mistõttu valdab ettevõtet sündmuste korraldamisest saadava tulu osas suurem ebakindlus. Kuigi on oodata taaskord tulusat aastat, näeb juhatus, et tulu ei küündi 2023 aasta tasemele. 2024. aasta peamine eesmärk on leida püsivaid kliente 2025. aastaks, kellega sõlmida pikaajalised lepingud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.