HAVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Unistuste kodu ehitamine või olemasoleva kinnisvara renoveerimine võib olla põnev ja samas ka väljakutseid pakkuv ettevõtmine. Et tagada sujuv ja professionaaln

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Unistuste kodu ehitamine või olemasoleva kinnisvara renoveerimine võib olla põnev ja samas ka väljakutseid pakkuv ettevõtmine. Et tagada sujuv ja professionaalne ehituskogemus, on oluline leida usaldusväärne ehitusettevõte, kes mõistab teie unikaalseid vajadusi ja visioone. 

Ehitusteenused, mida pakume:

  1. Maja ehitus: Unistate uuest kodust, mis peegeldab täpselt Teie maitset ja vajadusi? Meie meeskond aitab teil luua just sellise kodu, millest olete alati unistanud. Alates projekteerimisest kuni valmimiseni hoolitseme igakülgselt kõikide ehitusetappide eest.

  2. Remonditööd: Vanemate kinnisvarade renoveerimine on suurepärane võimalus lisada värskust ja väärtust oma kodule. Meie kogenud remondimeeskond aitab teil muuta vanad ruumid kaasaegseks ja funktsionaalseks.

  3. Vundamendi ehitus: Iga hoone alustala on vundament. Meie spetsialistid tagavad kvaliteetse ja vastupidava vundamendi, mis tagab teie ehitise stabiilsuse ja pika eluea.

  4. Katuse paigaldus: Kvaliteetne katus on hoonet kaitsva vihmavarjuks. Pakume erinevate katusematerjalide paigaldust vastavalt teie eelistustele, tagades kodu vastupidavuse ja turvalisuse.

  5. Siseviimistlus: Detailide ilu peitub sageli viimistluses. Meie siseviimistluse meeskond pakub laia valikut kvaliteetseid materjale ja loomingulisi lahendusi, et muuta teie interjöör unikaalseks ja hubaseks.

  6. Elektritööd: Elektritöödega tegeleme tähelepanu ja hoolikusega, tagades, et teie kodu või ärihoone vastab kõrgeimatele ohutusstandarditele.

  7. Torutööd: Hea veesüsteem on oluline nii kodu mugavuse kui ka äritegevuse jaoks. Meie torutööde meeskond tagab kvaliteetse veevarustuse ja kanalisatsioonisüsteemi.

  8. Fassaaditööd: Fassaad on hoone esmamulje. Meie fassaaditööde spetsialistid viivad ellu teie visiooni ja pakuvad erinevaid fassaadilahendusi vastavalt teie soovidele.

Võtke meiega ühendust:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

HAVER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Haver on 2022.aastal jätkuvalt tegutsenud elamuehitusettevõttena. Müügitulu oli 2022.aastal 58 504 eurot.
ssb.ee
OÜ Haver on 2022.aastal jätkuvalt tegutsenud elamuehitusettevõttena. Müügitulu oli 2022.aastal 58 504 eurot.

Ehitusprojekti eelarvestamine: kuidas hoida kulud kontrolli all?

Ehitusprojektid on sageli suured ja keerukad ettevõtmised, mis nõuavad hoolikat planeerimist ja täpset eelarvestamist. Kulude kontrolli all hoidmine on ülioluli
ssb.ee
Ehitusprojektid on sageli suured ja keerukad ettevõtmised, mis nõuavad hoolikat planeerimist ja täpset eelarvestamist. Kulude kontrolli all hoidmine on ülioluline, et vältida eelarveületusi ja tagada ehitustööde edukas lõpuleviimine. Siin on mõned olulised nõuanded, kuidas ehitusprojekti eelarvestamisel tarku otsuseid teha ja kulude üle kontrolli säilitada. 1. Algatage eelarvestamine juba projekteerimise faasis: Ehitusprojekti eelarvestamine peaks algama juba projekteerimise alguses. Koostöös arhitektide ja inseneridega saate hinnata projekti kogumaksumust ning tuvastada potentsiaalseid

Millised on tänapäevased suundumused siseviimistluses?

Siseviimistlus on muutunud kaasaegses maailmas üheks olulisemaks aspektiks kodu kujundamisel. Tänapäeval soovivad inimesed luua oma kodust hubase, stiilse ja is
ssb.ee
Siseviimistlus on muutunud kaasaegses maailmas üheks olulisemaks aspektiks kodu kujundamisel. Tänapäeval soovivad inimesed luua oma kodust hubase, stiilse ja isikupärase paiga, kus nad saavad lõõgastuda ja end hästi tunda. Seetõttu on siseviimistluse maailmas toimunud mitmeid huvitavaid suundumusi, mis inspireerivad disainereid ja koduomanikke üle maailma. Selles artiklis vaatleme mõningaid tänapäevaseid suundumusi siseviimistluses, mis on populaarsed ja pakuvad võimalusi kujundada unikaalseid sisekeskkondi. 1. Looduslähedased materjalid ja värvid: Looduslikud materjalid, nagu puit, kivi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.