HAVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Siseviimistlus on muutunud kaasaegses maailmas üheks olulisemaks aspektiks kodu kujundamisel. Tänapäeval soovivad inimesed luua oma kodust hubase, stiilse ja is

Millised on tänapäevased suundumused siseviimistluses?

Siseviimistlus on muutunud kaasaegses maailmas üheks olulisemaks aspektiks kodu kujundamisel. Tänapäeval soovivad inimesed luua oma kodust hubase, stiilse ja isikupärase paiga, kus nad saavad lõõgastuda ja end hästi tunda. Seetõttu on siseviimistluse maailmas toimunud mitmeid huvitavaid suundumusi, mis inspireerivad disainereid ja koduomanikke üle maailma. Selles artiklis vaatleme mõningaid tänapäevaseid suundumusi siseviimistluses, mis on populaarsed ja pakuvad võimalusi kujundada unikaalseid sisekeskkondi.

1. Looduslähedased materjalid ja värvid: Looduslikud materjalid, nagu puit, kivi, roog, terrakota ja naturaalsed kangad, on muutunud üha populaarsemaks. Need materjalid lisavad ruumidele soojust ja looduslikku elegantsi. Lisaks on trendikad looduslikud värvid, nagu maalähedased toonid, roheline, sinine ja erinevad neutraalsed toonid, mis loovad rahustava ja tasakaalustatud atmosfääri.

2. Minimalism ja skandinaavialik stiil: Lihtsus ja selgus on moes. Skandinaavialik stiil, mis põhineb minimalistlikul disainil, keskendub puhtatele joontele, funktsionaalsusele ja õhulisusele. Väikesed detailid ja õrnad mustrid loovad elegantse ja maitseküllase sisekujunduse.

3. Keskkonnasõbralikud valikud: Üha enam inimesi otsib keskkonnasõbralikke viimistlusmaterjale ja -lahendusi. Taaskasutatud materjalid, ökoloogilised värvained ja energiatõhusad lahendused on suundumused, mis järgivad jätkusuutlikkuse põhimõtteid.

4. Rõhutatud tekstuurid ja mustrid: Sisekujunduses on suundumus kasutada julgeid tekstuure ja mustrilahendusi. Tekstuuride mitmekesisus lisab ruumile sügavust ja visuaalset huvi. Julged tapeedid, kunstiteosed ja mitmekihilised tekstiilid annavad ruumile isikupära ja stiili.

5. Avatud põrandaplaanid: Kaasaegsete kodude üks oluline omadus on avatud põrandaplaanid. Need võimaldavad erinevate ruumide vahel sujuvat liikumist ja loovad avara tunde. Avatud põrandaplaanidega kodud soodustavad ka suhtlemist ja sotsiaalset suhtlust pereliikmete ja külalistega.

6. Tehnoloogilised lahendused: Nutikodu tehnoloogia on siseviimistluses järjest olulisemaks muutumas. Kodu automatiseerimine, nutikad valgustus- ja küttesüsteemid ning muud tehnilised uuendused pakuvad mugavust ja efektiivsust ning lisavad kaasaegsele kodule tehnoloogilise sära.

7. Eklektiline stiil: Eklektiline sisekujundus, mis ühendab erinevaid stiile ja ajastuid, on endiselt trendikas. See võimaldab individuaalsust ja loovust, lastes inimestel väljendada oma isikupära läbi erinevate disainielementide.

Kokkuvõttes on tänapäeva siseviimistlus mitmekülgne ja põnev, võimaldades igal koduomanikul leida endale sobivaima stiili. Olgu see siis looduslähedane minimalism, boheemlaslik eklektilisus või modernne skandinaavialik lihtsus, tähtis on, et kodu kajastaks omaniku isikupära ja loodaks mõnus ning inspireeriv keskkond igapäevaeluks.

Võtke meiega ühendust juba täna:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

HAVER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Haver on 2022.aastal jätkuvalt tegutsenud elamuehitusettevõttena. Müügitulu oli 2022.aastal 58 504 eurot.
ssb.ee
OÜ Haver on 2022.aastal jätkuvalt tegutsenud elamuehitusettevõttena. Müügitulu oli 2022.aastal 58 504 eurot.

Ehitusprojekti eelarvestamine: kuidas hoida kulud kontrolli all?

Ehitusprojektid on sageli suured ja keerukad ettevõtmised, mis nõuavad hoolikat planeerimist ja täpset eelarvestamist. Kulude kontrolli all hoidmine on ülioluli
ssb.ee
Ehitusprojektid on sageli suured ja keerukad ettevõtmised, mis nõuavad hoolikat planeerimist ja täpset eelarvestamist. Kulude kontrolli all hoidmine on ülioluline, et vältida eelarveületusi ja tagada ehitustööde edukas lõpuleviimine. Siin on mõned olulised nõuanded, kuidas ehitusprojekti eelarvestamisel tarku otsuseid teha ja kulude üle kontrolli säilitada. 1. Algatage eelarvestamine juba projekteerimise faasis: Ehitusprojekti eelarvestamine peaks algama juba projekteerimise alguses. Koostöös arhitektide ja inseneridega saate hinnata projekti kogumaksumust ning tuvastada potentsiaalseid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Unistuste kodu ehitamine või olemasoleva kinnisvara renoveerimine võib olla põnev ja samas ka väljakutseid pakkuv ettevõtmine. Et tagada sujuv ja professionaaln
ssb.ee
Unistuste kodu ehitamine või olemasoleva kinnisvara renoveerimine võib olla põnev ja samas ka väljakutseid pakkuv ettevõtmine. Et tagada sujuv ja professionaalne ehituskogemus, on oluline leida usaldusväärne ehitusettevõte, kes mõistab teie unikaalseid vajadusi ja visioone.  Ehitusteenused, mida pakume: Maja ehitus: Unistate uuest kodust, mis peegeldab täpselt Teie maitset ja vajadusi? Meie meeskond aitab teil luua just sellise kodu, millest olete alati unistanud. Alates projekteerimisest kuni valmimiseni hoolitseme igakülgselt kõikide ehitusetappide eest. Remonditööd: Vanemate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.