MAMMUT KV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MAMMUT KV OÜ on juuni alguses asutatud ettevõte, mille juht Marko Perv on juba pikemat aega MAMMUT KINNISVARA OÜ-s riiki ja võlausaldajaid nörritanud.

MAMMUT

MAMMUT KV OÜ - kas vana mammut valmistub reinkarnatsiooniks?

MAMMUT KV OÜ on juuni alguses asutatud ettevõte, mille juht Marko Perv on juba pikemat aega MAMMUT KINNISVARA OÜ-s riiki ja võlausaldajaid nörritanud. MAMMUT KINNISVARA OÜ-st oleme juba kahel korral kirjutanud ning kahjuks pole me saanud eriti kiidusõnu kasutada. Firmal on olnud juba pikemat aega probleeme maksude (eriti sotsiaalmaksu) tasumisega ning kõigele lisaks hakati ka võlausaldajaid üle laskma. Viimati oli MAMMUT KINNISVARA OÜ maksuvõlg pea 100 000-eurone, kuid tänaseks ollakse riigile võlgu juba ligi 190 000 eurot ja külma on tehtud juba kolmele võlausaldajale kokku üle 43 000 euro eest. Firma kinnisvara on möödunud aasta lõpus ka huugama pandud nii, et varasid jääb järjest vähemaks. Ettevõtte Krediidiskoor on vaikselt, kuid kindlalt läinud hullemaks ning tänaseks on tegu juba riskantse osaühinguga, millega äri ajades tuleks kindlasti küsida ettemaksu. Kõige selle valguses tundub uue ja praktiliselt samatähendusliku nimega firma loomine äärmiselt küüniline samm. Jääb mulje nagu oleks MAMMUT KV OÜ loodud eesmärgiga kolida äritegevus lihtsalt võlgadest veidi kaugemale. Eks aeg näitab, mis sorti ettevõttega saab tegu olema, kuid hetkel on MAMMUT KV OÜ kohal eelkäija sünge vari ja seetõttu jälgime selle võlgnikust juhi järgmisi samme hoolikalt.   • Telli Sulle elutähtis äritausta info otse oma äritarkvarasse!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.