LIFT99 ROCKETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ragnar Sass ühes Elise Sassiga on mõne päeva eest asunud juhtima äsja loodud LIFT99 ROCKETS OÜ-d, mis ei ole oma tegevusala veel välja toonud.

Koos juhivad k

LIFT99 ROCKETS OÜ: Ragnar ja Elise Sass tegutsevad uuel rindel

Ragnar Sass ühes Elise Sassiga on mõne päeva eest asunud juhtima äsja loodud LIFT99 ROCKETS OÜ-d, mis ei ole oma tegevusala veel välja toonud. Koos juhivad kaks Sassi ka eelmise aasta lõpus loodud väga sarnase nimega L99 OÜ-d. Selle ettevõtte tegevusalana on ära märgitud programmeerimine, firma kodulehelt vaatab vastu aga kommuun, mis ühendab kohalike idufirmade juhte. Rangar Sassi on varem nimetatud ka sariettevõtjaks, tegemist on nimelt Pipedrive'i ja CLANBEAT OÜ kaasasutajaga. Viimane osaühing, mille tüüri Ragnar Sass tänini hoiab, on paraku jätnud 2016. aasta majandusaasta aruande sahtli põhja tolmu koguma, Äriregistrisse pole see igatahes jõudnud. Veel närusem lugu on aga Ragnar Sassi käe all tegutseva CITYCORP OÜ-ga, nimelt on sel äril jäänud esitamata juba 3 majandusaasta aruannet. Lisaks on sama mees veel YOISHO OÜ eesotsas, mis õnneks täna toimetab viperusteta. Elise Sass oli jälle Eesti esimese idufirmade kiirendi  Startup Wise Guys loomise juures. Täna on tema vedada veel AKA NATURA OÜ ja MUST PULL OÜ. Elise Sassi juhitud firmad on õnneks kõik plekitu mainega ning pole hilinenud ei arvete, aruannete ega maksudega. Ehk võib mõne aja pärast öelda sama ka LIFT99 ROCKETS OÜ kohta.   • Näita ennast Inforegistris - ainult sihitud vaatajad!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LIFT99 ROCKETS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ LIFT99 ROCKETS on kantud äriregistrisse 15.06.2018  OÜ LIFT99 ROCKETS põhitegevusalaks on ingelinvesteeringute tegemine startup ettevõtetesse.  OÜ-l LIFT99 R
ssb.ee
OÜ LIFT99 ROCKETS on kantud äriregistrisse 15.06.2018 OÜ LIFT99 ROCKETS põhitegevusalaks on ingelinvesteeringute tegemine startup ettevõtetesse. OÜ-l LIFT99 ROCKETS puuduvad töötajad, samuti ei ole tasu makstud juhatuse liikmetele. OÜ LIFT99 ROCKETS jätkab oma majandustegevust 2023. aastal ingelinvesteeringute tegemisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.