BUSSIPEATUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritu

BUSSIPEATUS OÜ hetkeolukord

Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Bussipeatus OÜ on 2018.aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on erinevate ürituste korraldamine ja raadiosaadete toimetamine/tegemine Eesti Rahvusringhäälingu raadiojaamas. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda muusikasõpradele kuulamiselamust ning arendada tantsumuusika kultuuri Eestis. 2019. aastal korraldasime 12 muusikaüritust ning viisime läbi üle 40 raadiosaate, 2020 aga ainult 7.

Covid-19 piirangute tõttu ei saanud me oma põhitegevust ürituste korraldamise näol samas mastaabis jätkata nagu 2019 aastal.

2021 oli taas Covid-19 piirangute tõttu keeruline aasta. Korraldasime kokku kaheksa muusikaüritust, kuid erinevate piirangute tõttu ei olnud need sama mahukad ning edukad kui pandeemiaeelsel ajal, jätkasime raadiosaadetega.

2022. aastal korraldasime 11 muusika üritust kuna pandeemiapiirangud veel osaliselt kehtisid, siis kajastus ka nende mõju ürituse külastatavuses. Raadiosaadete tegemistega jätkasime ning viisime läbi üle 40 raadiosaate. Saate kuulatavus jätkus nagu varasemalt, olles läbi aastate Raadio 2 õhtuse vööndi TOP 3 seas.

2023. korraldasime 9 muusikaüritust ning jätkasime raadiosaadete tegemistega, viisime läbi üle 40 raadiosaate. Saate kuulatavus on hoolimata muutustest Raadio 2 õhtuses vööndis, jäänud samaks. Kahjuks on tunda muusikaürituste külastamisel jätkuvat majanduslangust ning inimeste ostujõu langust, mis puudutab väiksemate nišikultuuri ürituste peale kulutamist - see trend on kahjuks sarnane kogu Euroopas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.