STUDIOWORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

STUDIOWORKS OÜ hetkeolukord

Juba 4862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Studioworks OÜ on asutatud 2018. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on online kasiinodele kõrgkvaliteetse teenuse pakkumine. Ettevõtte missiooniks on pakkuda hasartmängude valdkonna turuliidritele kõrgkvaliteedilist ning turvalist sisu. Ettevõte keskendub põhiliselt Live Dealer

Studio online mängudele.

2023. aasta tegevus keskendus peamiselt järgmisele kolmele valdkonnale: 1. Stuudio kui ka organisatsiooni toimimise kvaliteedi parendamine; 2. Tähelepanu suunamine personali värbamisele, uute töötajate sisseelamisele ning koolitamisele; 3. Uue stuudioala ettevalmistamine uut tüüpi lauamängule.

2023. aasta kõige suurem investeering oli seotud uut tüüpi mängulaudade ala ettevalmistamise ning seadistamisega. Nimetatud uued mängulauad on plaanis kasutusele võtta 2024.aasta alguses.

Üldine nõudlus Live Dealer Studio tarnijate järele on jätkuvalt kõrge, kuid konkurents on selles valdkonnas 2023.aasta jooksul veelgi suurenenud.

Inflatsioonist tingitud kulude kasv ning surve palkade tõusu osas Eestis annab meie odavates riikides asuvatele konkurentidele eelise uute teenuspakkujate leidmisel. Siiani oleme suutnud kompenseerida kõrgemad kulud kvaliteedi ja usaldusväärsusega. Tuleb arvestada, et paljud teenuste pakkujad kolivad riikidesse, kus teenuse osutamine on soodsam ning konkurents muutub seetõttu iga aastaga tihedamaks.

Ukraina-Vene sõjalise konflikti otsest mõju Studioworks OÜ tegevusele ei ole, sest ettevõttel ei ole partnereid/tarnijaid Ukrainas ega ka

Venemaal.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna-ja sotsiaalseid mõjusid.

Arengu- ja uurimisväljaminekuid 2023.aastal ei tehtud.

Peamised suhtarvud: 2023 2022

Müügitulu (eurot): 8 826 959 7 935 473

Puhaskasum/kahjum (eurot): 440 697 246 827

Lühiajaliste kohustuste 2,08 1,96 kattekordaja (kordades):

ROA: 20,42 12,40

ROE: 62,88 42,77

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.