JOPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Talvised ilmastikutingimused ja igapäevane siseruumide kasutus võivad tekitada palju puhastustöid. Meie ettevõte pakub professionaalseid lumekoristus- ja siseru

Puhastusteenused: Lumekoristus ja siseruumide koristus

Talvised ilmastikutingimused ja igapäevane siseruumide kasutus võivad tekitada palju puhastustöid. Meie ettevõte pakub professionaalseid lumekoristus- ja siseruumide koristusteenuseid, et tagada laitmatult puhtad teed, hoovid ja siseruumid sõltumata ilmastikutingimustest ja kellaajast.

Lumekoristus: Laitmatult puhtad teed ja hoovid

Talv toob endaga kaasa lumesajud, mis võivad muuta teed ja hoovid libedaks ja raskesti läbitavaks. Meie lumekoristusteenus tagab:

  • Ööpäevaringne teenus: Meie meeskond on valmis töötama ööpäevaringselt, et eemaldada lumi ja jää Teie teedelt ja hoovidelt kohe, kui seda vaja on.
  • Professionaalsed seadmed: Kasutame kaasaegseid ja tõhusaid lumekoristusseadmeid, mis võimaldavad meil kiiresti ja efektiivselt tööd teha.
  • Ohutus: Tagame, et Teie teed ja hoovid on alati turvalised ja kergesti läbitavad, vähendades libisemise ja kukkumise ohtu.

Siseruumide koristus: puhas ja korralik kinnisvara

Siseruumide puhtus on oluline nii elanike kui ka töötajate mugavuse ja tervise tagamiseks. Meie siseruumide koristusteenus hõlmab:

  • Trepikodade puhastus: Hoiame Teie korrusmaja trepikojad puhtad ja korras, et tagada meeldiv keskkond kõigile elanikele.
  • Kontorite koristus: Tagame, et Teie kontoriruumid on alati puhtad ja töövalmis, luues produktiivse ja tervisliku tööõhkkonna.
  • Kohandatud koristusgraafik: Pakume paindlikku koristusgraafikut, mis vastab Teie vajadustele ja eelistustele, olgu selleks igapäevane, iganädalane või erakorraline koristus.

Miks valida meie teenused?

  • Usaldusväärsus: Meie meeskond on kogenud ja usaldusväärne, tagades, et kõik tööd tehakse õigeaegselt ja kõrgeima kvaliteediga.
  • Paindlikkus: Kohandame oma teenuseid vastavalt Teie konkreetsetele vajadustele ja ajakavale.
  • Kliendirahulolu: Meie eesmärk on tagada kliendirahulolu, pakkudes parimat võimalikku teenust ja lahendades kiiresti kõik probleemid.

Meie lumekoristus- ja siseruumide koristusteenused tagavad, et Teie teed, hoovid ja siseruumid on alati puhtad ja korras, olenemata ilmastikutingimustest ja kellaajast. Usaldage oma kinnisvara puhastus meie kätesse ja nautige meelerahu, teades, et kõik on laitmatult puhas ja turvaline. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma puhastusteenuste vajadusi ja leida parim lahendus.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

JOPP OÜ tegevusaruanne 2023

Müügitulu jaotus Sisesta müügitulu jaotus  Tegevusala EMTAK kood Müügitulu (EUR) Müügitulu % Põhitegevusala  Kinnisvara haldus tasu 6832 53504 100.00% Jah eest
ssb.ee
Müügitulu jaotus Sisesta müügitulu jaotus Tegevusala EMTAK kood Müügitulu (EUR) Müügitulu % Põhitegevusala Kinnisvara haldus tasu 6832 53504 100.00% Jah eest või lepingu alusel

Professionaalne haljastusteenus Teie kinnisvarale

Meie haljastusteenus on loodud tagamaks, et Teie kinnisvara välialad on alati korras ja hooldatud. Meie teenused hõlmavad erinevaid haljastustöid, mis on kohand
ssb.ee
Meie haljastusteenus on loodud tagamaks, et Teie kinnisvara välialad on alati korras ja hooldatud. Meie teenused hõlmavad erinevaid haljastustöid, mis on kohandatud vastavalt Teie vajadustele. Muru niitmine Regulaarne muru niitmine on oluline, et hoida Teie kinnisvara esteetiliselt meeldivana ja tervislikuna. Lehtede ja prahi koristus Sügisel langevad lehed ja muu praht võivad muuta Teie kinnisvara korratuks. Meie teenused sisaldavad: Lehtede riisumine: Sügisene lehtede riisumine, et hoida õu puhtana. Prahi eemaldamine: Regulaarne prahi ja risu koristamine, et vältida kuhjumist ja

Kinnisvara halduse ja hoolduse teenused

Hea kinnisvara haldamine ja hooldamine ei piirdu ainult siseruumidega. Tõeliselt terviklik teenus tagab, et iga kinnisvara aspekt saab vajaliku tähelepanu. Meie
ssb.ee
Hea kinnisvara haldamine ja hooldamine ei piirdu ainult siseruumidega. Tõeliselt terviklik teenus tagab, et iga kinnisvara aspekt saab vajaliku tähelepanu. Meie kinnisvara halduse ja hoolduse teenus hoolitseb Teie maja siseruumide ja välisterritooriumi puhtuse eest, pakkudes mitmekülgseid lahendusi, mis hõlmavad kõiki vajadusi. Siseruumide hooldus Meie teenus tagab, et Teie maja siseruumid on alati korras ja puhtad. Pakume: Regulaarne koristamine: Puhastusgraafik, mis tagab, et kõik toad on regulaarselt puhastatud. Remondi- ja hooldustööd: Väiksemate remonditööde ja hoolduse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.