B2BX DIGITAL EXCHANGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 906 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komment

B2BX DIGITAL EXCHANGE OÜ hetkeolukord

Juba 906 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldine 2022. aastal jätkas ettevõte aktiivset tegevust virtuaalvääringu vahetusteenuste ja virtuaalvääringu töötlemisteenuste valdkonnas.

Ettevõte on oluliselt täiustanud B2BinPay platvormi funktsionaalsust ja läinud üle programmi uuele versioonile.

Ettevõttes on 1 juhatuse liige, kelle tööülesannete hulka kuulub eelkõige suhtlemine Rahapesu Andmebürooga (Financial Intelligence Unit) ning ettevõtte juhtimisaruandlus ja sisemiste protsesside korraldamine.

Virtuaalvääringute turg 2022 aastal krüptovaluutaturg on oluliselt langenud. Üks peamisi põhjusi oli FTX-i vahetusplatvormi ja Terra Luna tokeeni kokkuvarisemine, mis mõjutas negatiivselt ettevõtte tulemusi.

Tegevus 2022. aastal uuendas ettevõte märkimisväärselt enda süsteeme. Näiteks: (cid:127) Integreerimine Etherium ja ERC-20 tokens´itega.

(cid:127) Rahakottide loomise võimalus Binance Smart Chain´il (cid:127) HelpDesk integratsioon (cid:127) Chainanalysis KYT integratsioon (cid:127) Cardano plokiahela lisamine

Ettevõte osales aktiivselt rahvusvahelistel FinTech näitustel, näiteks, Crypto Expo Dubai 2022 ja Blockchain Expo Global 2022.

Ettevõte säilitas oma peamised kliendid ja leidis mõned uued suurkliendid.

Riskid

Ettevõte puutub kokku järgmiste riskidega: (cid:127) Finantsriskid – krüptovara väärtuse langus, likviidsuse puudumine klientidele teatud valuutades maksmiseks, vahetuskursside kõikumisest tulenevad kahjumid.

(cid:127) Tehnoloogilised riskid – isikuandmete lekkimine või volitamata kasutamine, häkkerirünnakud serveritele.

(cid:127) Juriidilised riskid – klientide virtuaalvääringute kasutamine rahapesuks ja terrorismi rahastamiseks, klientide krediitkaardipettused.

Ettevõte kasutab järgmisi riskide vähendamise meetodeid: (cid:127) Kõigi saadaolevate kauplemisinstrumentide likviidsuse olemasolu jälgitakse reaalajas, et vältida turuväliste noteeringutega tehinguid.

Lisatud on mitu likviidsusallikat, mis aitas kõrvaldada võimalikud likviidsuse puudumise riskid.

(cid:127) DDoS rünnakute eest kaitsmiseks kasutatakse spetsiaalseid kaitseprogramme, et vältida piiratud juurdepääsu börsile taotluste liigse arvu tõttu.

(cid:127) Uute klientide vastuvõtmisel pööras ettevõte erilist tähelepanu turvalisusele ja vastavusele, samuti rahapesu ja terrorismi rahastamise vastastele meetmetele. Ettevõte teeb koostööd analüütiliste platvormidega, mis pakuvad nendes valdkondades kvaliteetset teenust.

(cid:127) Finantsinstrumentide, nagu valuutafutuurid, optsioonid või forward-lepingud, kasutamine ebasoodsate valuutamuutuste vastu kaitsmiseks.

Ettevõte kasutab professionaalseid teenuseid ja platvorme, et maandada võimalikud riskid, mis on seotud finantsinstrumentide kasutamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.