Millistes toiduainetes esineb magneesiumit? – MagnesiumExpert
Dropdown
- Redigeeri
- Kustuta
Magneesiumirikkad toiduained Kõige enam sisaldub seda: seemnetes: kõrvitsa (592mg mineraali 100g kohta), seesami (530mg) ja lina (392mg) pähklites: India pähkel (292mg), seedermänni ( umbes 235mg) ja mandlites (umbes 235mg) ubades: soja (226mg), aed (190mg) ja hernestes (108mg). Muuseas, hea mõru šokolaad on ka magneesiumirikas - tervelt 206mg igas tahvlis. Seega, kui tekib väga suur tahtmine süüa šokolaadi, kuulake oma organismi. teraviljades, eriti koorimata ja täisteraviljades: riisikliides, kus sisaldub kõige rohkem magneesiumit (780mg), tatras ja odrakruubis (250 ja 150mg) maitserohelises: kõige enam sisaldab magneesiumit värske petersell spinat (ligi 85mg) 2, 3
Loe algallikast:
magnesiumexpert.ee
Kommentaarid (0)