FERCON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Metall on üks enimkasutatud ja mitmekülgseid materjale ehitus-, tööstus- ja disainivaldkonnas. Selle vastupidavus, tugevus ja paindlikkus teevad sellest ideaals

Metalli töötlemine ja viimistlus- kvaliteet, tugevus ja ilu üheskoos

Metall on üks enimkasutatud ja mitmekülgseid materjale ehitus-, tööstus- ja disainivaldkonnas. Selle vastupidavus, tugevus ja paindlikkus teevad sellest ideaalse valiku erinevateks rakendusteks. Metalli töötlemine ja viimistlus on olulised protsessid, mis tagavad mitte ainult materjali vastupidavuse, vaid ka esteetilise ilu ning vastavuse tehnilistele nõudmistele.

Metalli töötlemine: loomingulisus tugevuseks

Metalli töötlemine on lai mõiste, mis hõlmab mitmeid tehnikaid, mida kasutatakse tooraine kohandamiseks vastavalt projekti vajadustele. Üks olulisemaid protsesse on metalli lõikamine. Täpne lõikamine on aluseks edasistele etappidele ning see nõuab nii oskusteavet kui ka täpset tehnikat. Kaasaegsed tehnikad, nagu plasma- ja laserlõikamine, võimaldavad saavutada kõrge täpsusega lõikeid, mis on oluline erinevate detailide valmistamisel.

Lisaks lõikamisele hõlmab metalli töötlemine ka puurimist ja keevitamist. Metalli puurimine on oluline, et luua täpsed augud, mis on vajalikud kinnitusvahendite paigaldamiseks või teiste komponentide lisamiseks. Keevitamine omakorda tagab erinevate metalliosade tugeva ühenduse. Õige keevitustehnika kasutamine on oluline, et tagada vastupidavus ja turvalisus.

Metalli viimistlus: ilu ja kaitse üheskoos

Metalli viimistlus on protsess, mis lisab mitte ainult esteetilist väärtust, vaid pakub ka kaitset ilmastiku, korrosiooni ja muude kahjulike tegurite eest. Üks levinumaid viimistlusmeetodeid on metalli värvimine. Värvikate mitte ainult ei anna metallile atraktiivset välimust, vaid loob ka kaitsekihi, mis aitab vältida roostetamist ja korrosiooni.

Teine oluline viimistlusviis on kuumtsinkimine. See protsess hõlmab metalli katmist tsingiga, mis moodustab tugeva ja vastupidava korrosioonikaitse kihi. Kuumtsingitud pinnad suudavad vastu pidada ekstreemsetele tingimustele, mis muudab selle ideaalseks valikuks välistingimustes kasutatavatele metallkonstruktsioonidele.

Viimistluskihid, nagu pulbervärvimine ja spetsiaalsed kaitsekattematerjalid, täiendavad metalli viimistlusprotsesse, tagades vastupidavuse ja ilu pikaajalise säilimise.

Metalli töötlemine ja viimistlus on lahutamatud osad, mis muudavad metalli mitmekülgseks ja vastupidavaks materjaliks erinevates valdkondades. Õige töötlemine tagab tugevuse ja täpsuse, samal ajal kui viimistlus lisab esteetilise väärtuse ja kaitse. Nii loome materjalist midagi enamat – tugeva, funktsionaalse ja kauni.

Võta ühendust juba täna ning koos leiame parima lahenduse!

kontakt

Kui soovid kvaliteetseid metallkonstruktsioone, mis on läbinud professionaalse töötlemise ja viimistluse, võta ühendust FerCon OÜ-ga. Meie meeskond on valmis aitama sul realiseerida projekte, mis ühendavad endas tugevust, vastupidavust ja silmailu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Korrosioonikaitse- metalli pika eluea tagamise võti

Metall on meie ühiskonna lahutamatu osa, leides kasutust alates ehitusprojektidest kuni igapäevaste tarbekaupadeni. Ent metalli suurim vaenlane on aeg ja ilmast
ssb.ee
Metall on meie ühiskonna lahutamatu osa, leides kasutust alates ehitusprojektidest kuni igapäevaste tarbekaupadeni. Ent metalli suurim vaenlane on aeg ja ilmastikumõjud, mis võivad põhjustada korrosiooni ehk roostetamist. Just seetõttu on korrosioonikaitse äärmiselt oluline protsess, mis tagab metalli pika eluea ning säilimise ka ekstreemsetes tingimustes. Mis on korrosioon ja kuidas see toimub? Korrosioon on protsess, mille käigus metalli pinnale tekivad kahjustused erinevate välismõjude tagajärjel. Kõige tavalisemaks korrosiooniliigiks on rooste, mis tekib raua või raua sisaldavate

FERCON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ FerCon põhitegevuseks on ehitustööd.  Juhatus koosneb ühest liikmest.  2022. aasta müütulu moodustas 980 446 (2021: 589 268) eurot. 100% tulust saadud Eestis
ssb.ee
OÜ FerCon põhitegevuseks on ehitustööd. Juhatus koosneb ühest liikmest. 2022. aasta müütulu moodustas 980 446 (2021: 589 268) eurot. 100% tulust saadud Eestis. 2022. aastal sai OÜ FerCon OÜ kasumit summas 208 814 (2021: 31 285) eurot. OÜ FerCon järgmise aasta põhieesmärgiks on turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel. OÜ FerCon olulisemad finantssuhtarvud olid: Näitaja 2022 2021 Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 5.85 korda 2.72 korda Käibevara käibekordaja 2.29 korda 3.14 korda Puhasrentaablus, % 21.30 5.31 Vara tootlus (ROA), % 81.08 14.43 Omakapitali tootlus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.