VARUOSAMARKET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Regulaarsed rehvikontrollid on hädavajalikud sõiduki ohutuse ja jõudluse säilitamiseks. Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende se

5 märki, et teie sõiduk vajab uusi rehve

Regulaarsed rehvikontrollid on hädavajalikud sõiduki ohutuse ja jõudluse säilitamiseks. Rehvid on ainus kontaktipunkt teie sõiduki ja tee vahel, muutes nende seisukorra teie sõidukogemuse jaoks ülioluliseks.

Rehvidel on piiratud eluiga ja nende seisukord võib aja jooksul halveneda, isegi minimaalse kasutamise korral. Sõiduharjumused, kliima, teeolud ja hooldustavad mõjutavad kõik seda, kui kaua teie rehvid kestavad.

Märk 1: Mustrisügavus on alla seadusliku piiri

Teie rehvide muster on oluline, et tagada vajalik haarduvus teel, eriti märgades tingimustes. Mustrisügavuse mõõtmiseks võib kasutada mustrisügavuse mõõturit, et teha kindlaks, kas muster on alla seadusliku piiri 1,6 mm.

Madala mustrisügavusega sõitmine suurendab vesiliu riski, vähendab juhitavust ja pikendab pidurdusteekonda, mis võib viia õnnetusteni.

Märk 2: Nähtavad kahjustused rehvidel

Muhud, lõiked, praod ja torkeaugud rehvi pinnal on selged märgid, et teie rehvid võivad vajada viivitamatut väljavahetamist.

Nähtavad kahjustused võivad kahjustada rehvi struktuurset terviklikkust, suurendades plahvatusohtu sõidu ajal.

Märk 3: Rehvid on vanemad kui 5 aastat

Aja jooksul võivad rehvid kuivada ja kaotada elastsust, mis viib jõudluse ja ohutuse vähenemiseni. Isegi kui mustrisügavus on piisav, võivad vanad rehvid olla ohutusrisk.

Rehvi vanust saab määrata selle küljel oleva DOT koodi järgi, mis näitab tootmisnädalat ja -aastat.

Märk 4: Vibratsioon või ebatavalised müra

Liigne vibratsioon või ebatavalised müra sõidu ajal võivad olla märk valesti joondatud või tasakaalustamata rehvidest või isegi sisemisest rehvikahjustusest.

Kui kogete püsivat vibratsiooni või müra, on oluline lasta oma rehve professionaalselt kontrollida, et määrata põhjus ja vajalik tegevus.

Märk 5: Ebaregulaarne rehvikulumine

Ebaregulaarsed kulumismustrid, nagu kulumine ühel rehvi serval, võivad viidata probleemidele rataste joondamises või vedrustuse komponentides.

Regulaarne rehvivahetus ja joonduskontrollid aitavad vältida ebaregulaarset kulumist, kuid kui see juba esineb, on see sageli märk, et on vaja uusi rehve.

Kas olete märganud mõnda neist märkidest oma sõiduki rehvide puhul? Võtke ühendust VARUOSAMARKET OÜ-ga, et saada asjatundlikku nõu ja laia valikut kvaliteetseid rehve, mis on kohandatud teie vajadustele.

Tutvu meie tootevalikuga!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

VARUOSAMARKET OÜ tegevusaruanne 2022

VaruosaMarket OÜ on varuosade, tööriistade ja tarvikute müüja sõiduautodele ja kaubikutele, teostab autoremonti ja -hooldust. Selleks on VaruosaMarket OÜ-l  Tar
ssb.ee
VaruosaMarket OÜ on varuosade, tööriistade ja tarvikute müüja sõiduautodele ja kaubikutele, teostab autoremonti ja -hooldust. Selleks on VaruosaMarket OÜ-l Tartus asukohaga Riia 138 kauplus, ladu ning autoremonditöökoda. VaruosaMarket OÜ-l on ka veebipood, kust leiavad kliendid ka mujalt Eestist ning piiri tagant vajaliku, mis kiirelt kätte toimetatakse. VaruosaMarket OÜ alustas tegevust 29.10.2018 aastal. Ettevõtte juhatusse kuulub kolm liiget: Martin Zukker, Rain London ja Stenar Sarapuu. Aruandeaastal saadi müügitulu 1 049 773 (2021; 930 229) eurot ning majandusaasta lõppes 263 870

Mida pidada silmas õige mootoriõli valimisel?

Mootoriõli on teie sõiduki mootori eluks vajalik. See määrab liikuvad osad, vähendab hõõrdumist ja aitab mootorit jahutada. Ilma selleta kuumeneks teie mootor k
ssb.ee
Mootoriõli on teie sõiduki mootori eluks vajalik. See määrab liikuvad osad, vähendab hõõrdumist ja aitab mootorit jahutada. Ilma selleta kuumeneks teie mootor kiiresti üle, kulub ära ja lõpuks rikneb. Lisaks määrimisele täidab mootoriõli mitmeid kriitilisi funktsioone: see puhastab, takistab korrosiooni, parandab tihendust ja summutab šokke. Õige mootoriõli võib parandada jõudlust ja pikendada teie mootori eluiga. Viskoossuse mõistmine Viskoossus viitab õli paksusele ja selle võimele erinevatel temperatuuridel voolata. See on võtmeomadus, mis mõjutab mootori jõudlust ja kaitset.

Autohooldus: tööriistad, mis on hädavajalikud

Autohooldusega tegelemine võib olla tasuv kogemus, pakkudes nii kulude kokkuhoidu kui ka hästi tehtud töö rahulolu. Olgu sa sõiduki omanik, kes soovib tegeleda
ssb.ee
Autohooldusega tegelemine võib olla tasuv kogemus, pakkudes nii kulude kokkuhoidu kui ka hästi tehtud töö rahulolu. Olgu sa sõiduki omanik, kes soovib tegeleda rutiinse hooldusega, või autospordi huviline, kes soovib oma auto jõudlust parandada, õigete tööriistade omamine on ülioluline. Ise teostatud autohooldus võimaldab sul oma sõidukit paremini mõista, säästa raha tööjõukuludelt ja tagada, et töö on tehtud sinu standardite järgi. Samuti annab see sulle võimekuse toime tulla hädaolukordadega ja vähendab sinu sõltuvust teeninduskeskustest. Enne ise hooldusega tegelemist on oluline omada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.