INVIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodu on koht, kus me väljendame oma isikupära, naudime lähedaste seltskonda ja laadime end pärast pikka päeva. Seetõttu on oluline, et meie kodukeskkond oleks h

Sisetöö lahendused INVIIMISTLUS OÜ-ga, mis muudavad sinu kodu unistuste paigaks

Kodu on koht, kus me väljendame oma isikupära, naudime lähedaste seltskonda ja laadime end pärast pikka päeva. Seetõttu on oluline, et meie kodukeskkond oleks hubane, kaunis ja meie enda nägu. Kui oled valmis looma oma kodus uut algust ja saavutama tõelise interjööri taassünni, siis sisetöö lahendused on just see võti, mida otsid. Selles artiklis uurime, kuidas erinevad sisetöö lahendused võivad muuta sinu kodu unistuste paigaks.

Seinte viimistlus: Seinad moodustavad suurema osa meie kodudest, seega on nende viimistlus oluline osa interjöörist. Seinte viimistlus hõlmab palju enamat kui lihtsalt värvimist – see on protsess, mis lisab ruumile struktuuri ja iseloomu. Tekstuursed materjalid nagu krohv või dekoratiivsed paneelid annavad seinapindadele sügavust ning aitavad luua erilist visuaalset efekti.

Tekstuursed viimistlused: Tekstuursed seinapinnad on trend, mis jätkuvalt populaarsust kogub. Need võivad jäljendada looduslikke materjale nagu betoon, tellis või puit, luues seeläbi ruumi visuaalset mitmekesisust.

Dekoratiivsed paneelid: Dekoratiivsed paneelid on suurepärane viis lisada ruumile elegantsi ja omapära. Need võivad olla erineva kujunduse ja mustriga ning võimaldavad luua fookuspunkte ruumis.

Põrandakatete paigaldus- mugavus ja stiil üheskoos: Põrandad on kodu alus ning neil on suur mõju ruumi üldisele ilmele. Põrandakatete paigaldus on oluline samm, mis mõjutab nii mugavust kui ka stiili. Erinevad materjalid nagu parkett, laminaat, vaipkatted või keraamilised plaadid pakuvad erinevaid võimalusi vastavalt ruumi otstarbele ja sinu isiklikele eelistustele.

Parkettpõrandad: Parkett on ajatu valik, mis lisab ruumile soojust ja elegantsi. Erinevate puidusortide ja viimistlustega parkettpõrandad võimaldavad luua erinevaid stiile, alates klassikalisest kuni kaasaegseni.

Vaipkatted: Vaipkatted lisavad ruumile hubasust ja pehmust ning samuti võivad olla aktsendiks, tuues sisse värvi ja mustreid.

Interjööri renoveerimine- uus algus vanale ruumile: Interjööri renoveerimine on võimalus anda vanale ruumile uus hingamine ja luua täiesti uus atmosfäär. See võib hõlmata seinakatete, põrandakatete ja mööbli vahetamist ning lisada ruumi uusi elemente, mis vastavad kaasaegsetele vajadustele.

Avatud planeering: Kui soovid luua avaramat ja õhulisemat tunnet, võib kaaluda avatud planeeringuga ruumi kujundamist. See loob sujuva ülemineku erinevate ruumide vahel ning võimaldab paremini kasutada valgust ja ruumi.

Valgustuslahendused: Uued valgustuslahendused võivad muuta ruumi atmosfääri oluliselt. Loodusliku valguse suurendamiseks või õdusa meeleolu loomiseks saab kasutada erinevaid valgusteid ja lambikuplilahendusi.

Kui soovid anda oma kodule uue hingamise ja luua interjööri taassünni, siis INVIIMISTLUS OÜ pakub sisetöö lahendusi, mis vastavad sinu unistustele. "Loome seinast kunsti, värvist kodu" - see moto juhib meid, kui aitame sul luua interjööri, mis kõnetab sinu meeli ja südant.

Võta ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse koos!

Kontakt:

inviimistlus@gmail.com
+372 5696 4416

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Sisustuse värskendamine värvimistöödega

Värvid on kodu hingepeeglid, mis kajastavad meie meeleolu, stiili ja isikupära. Need on võimsad vahendid, mis võivad muuta ruumide atmosfääri, tuua esile erinev
ssb.ee
Värvid on kodu hingepeeglid, mis kajastavad meie meeleolu, stiili ja isikupära. Need on võimsad vahendid, mis võivad muuta ruumide atmosfääri, tuua esile erinevaid emotsioone ning luua visuaalseid efekte. Kui soovid anda oma kodule uue ilme ja värskendada selle energiat, siis värvimistööd on üks lihtsamaid ja tõhusamaid viise seda saavutada. Selles artiklis vaatleme lähemalt, kuidas värvide mäng võib muuta sinu kodu tõeliseks unistuste paigaks. Värvid emotsioonide kandjatena:  Värvidel on võime mõjutada meie emotsioone ja meeleseisundit. Iga toon kannab endas teatud sõnumit ning seostub

Tapeetimise võlu ja valikud INVIIMISTLUS OÜ-ga

Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma ajast, seetõttu on oluline luua sellele isikupärane ja meeldiv atmosfäär. Üks võimas viis saavutada unikaalset ja sti
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suure osa oma ajast, seetõttu on oluline luua sellele isikupärane ja meeldiv atmosfäär. Üks võimas viis saavutada unikaalset ja stiilset kodu on läbi tapeetimise. Tapeetidel on võime muuta tavalised seinapinnad tõeliseks kunstiteoseks, tuua sisse mustrite mängu ja lisada ruumile sügavust ning karakterit. Selles artiklis sukeldume sügavamale tapeetimise maailma, avastades selle võlu ja mitmekesised valikud. Tapeetimise ajalugu ja moodsa aja eelised Tapeetide kasutamine ulatub aastasadade taha ning need on läbinud mitmeid stiilimuutusi ja arenguid. Algselt

Meist

Kodu on koht, kus süda rahulikult puhkab ja kus loome enda ümber meeldiva ja hubase keskkonna. Kui oled otsimas usaldusväärset partnerit, kes aitaks sul oma uni
ssb.ee
Kodu on koht, kus süda rahulikult puhkab ja kus loome enda ümber meeldiva ja hubase keskkonna. Kui oled otsimas usaldusväärset partnerit, kes aitaks sul oma unistuste kodu ellu viia Tallinna ja selle ümbruse piirkonnas, siis oled jõudnud õigesse kohta. INVIIMISTLUS OÜ on ettevõte, mis pakub mitmekülgseid sisetöö lahendusi, tapeetimis- ja värvimistöid ning annab sinu kodule uue hingamise. Sisetöö lahendused: Kodu ümberehitamine või renoveerimine võib olla suur ettevõtmine, kuid meie professionaalne meeskond teeb selle protsessi sujuvaks ja lihtsaks. Seinte viimistlus, põrandakatete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.