MUUN HEALTH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

MUUN HEALTH OÜ hetkeolukord

Juba 88 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Antud äriühing alustas tegevust 2018.aastal eesmärgiga pakkuda teleradioloogia teenuseid. Ettevõtte põhitegevusala on “eriarstiabi osutamine”, EMTAK koodiga 86221.

2023.aasta II kvartalis võeti vastu otsus liikuda teleradioloogia teenuse pakkumiselt teise tervisetehnoloogia valdkonda- biosensorite arendamisele, tootmisele ja müümisele.

Esmaste arendustööde jaoks taotleti toetust Ettevõtluse- ja Innovatsiooni

Sihtasutuselt, mis rahuldati.

2024.aasta I kvartalis on plaanis jätkata teadus-ja arendustegevustega ning taotleda nende toimingute jaoks lisarahastust (kasutades nii riiklikku toetust kui ka erakapitali). Arendustegevus jätkub eeldatavalt kuni 2026.a. IV kvartalini. Selle ajani puudub ettevõttel käive.

Ettevõte ei ole 2023. aastal maksnud töötasusid ega juhatuse liikme tasu. Plaanis on 2024. aasta jooksul võtta tööle 2-4 töötajat ja lisada üks juhatuse liige. Plaanis on II kvartalis alustada juhatuse liikme tasude maksmisega.

Seoses ettevõtte suuna muutusega, muutub ka ettevõtte nimi (vastavalt brändi nimele). Muudatus tehakse 2024 I-II kvartali jooksul.

Kerli Luks juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.