BITWALLET LIMITED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 327 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteerit

BITWALLET LIMITED OÜ hetkeolukord

Juba 327 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade raamatupidamiskohustuslase tegevusest ja asjaoludest:

Bitwallet Limited OÜ on litsentseeritud (FVT000513) virtuaalvääringu teenusepakkuja.

Bitwallet Limited OÜ pakub makselahendust läbi enda platvormi – Aurapay. Aurapay on veebipõhine e-rahakoti teenus, mille jaoks on registreeritud domeen www.aurapay.com.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaast:

Krüptovaluuta turg taastus 2022. aastast ning krüptovarade hinnad olid stabiilselt tõusuteel 2023. aastal.

Ülevaade eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal:

Ettevõtte Juhatus prognoosib äritegevuse kasvu 2024. aastal – uute töötajate värbamine, aktiivse turunduse ja müügiga alustamine.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusegrupid:

Ettevõttepõhitegevusalaks on Krediidiasutused (64191) ning statistiliseks tegevuseks on Muude mujal liigitamata finantsteenuste osutamine, v.a kindlustus ja pensionifondid (64991)

Tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng ja selle mõju majandustulemusele: 2023. aasta alguses olid krüptovarade hinnad madalamad, aasta lõpu poole hakkasid hinnad tõusma.

Ühiskonna huvi krüptovarade vastu sõltub turu üldisest seisust ja hinnaliikumisest. Ettevõtte tegevus on hetkel madal, mistõttu tsüklilisus ei ole üldist tegevust suurelt mõjutanud.

Tegevusega kaasnevaid olulised keskkonna- ja sotsiaalseid mõjud:

Krüptovaluutade arendamise üks sotsiaalseid mõjusid on suurenenud kasutuselevõtt ja juurdepääsetavus. Kuna krüptovaluutad muutuvad peavooluks, võtab neid tõenäoliselt kasutusele suurem hulk üksikisikuid ja ettevõtteid, mis toob kaasa suurema rahalise kaasatuse ja mõjuvõimu.

Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riskid:

Kuna ettevõte oli kogu 2023. aasta jooksul krüptovara netopositsioonis, peamiselt bitcoin, tõi krüptohindade üldine tõus aasta jooksul kaasa netoväärtuse ümberhindluse kasumi. Seevastu krüptovarade hindade potentsiaalne langus kujutab endast eelseisvatel perioodidel ümberhindluse kahjumi ohtu.

Peamised finantssuhtarved majandusaasta ning sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika:

Jooksev suhtarv (käibevara/lühiajalised kohustused): 31.12.2023: 954,150 / 580,411 = 1.64 31.12.2022: 577,620 / 270,057 = 2.14

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.