REDET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõtte looming on mitmekesine ja haarab endasse erinevaid valdkondi alates kardinatest kuni rõivaste ja mänguasjadeni. Näiteks, nende kardinad ei ole pelgalt

Käsitöömaagia Viljandi südames!

Ettevõtte looming on mitmekesine ja haarab endasse erinevaid valdkondi alates kardinatest kuni rõivaste ja mänguasjadeni. Näiteks, nende kardinad ei ole pelgalt funktsionaalsed elemendid ruumides, vaid ka kunstiteosed, mis täiendavad ruumi esteetikat ja loovad hubase atmosfääri.

Lisaks kardinatele valmistab Redet OÜ individuaalõmblustöid, luues kliendi unikaalsete mõõtude ja stiilieelistustega rõivaid, mis väljendavad nende isiksust ja maitset. Lisaks pakuvad nad ka käsitööna valmistatud mänguasju, mis on loodud armastusega ning toovad rõõmu ja naeratusi laste nägudele.

Üks Redet OÜ eristuvamaid omadusi on nende pühendumine detailidele ja kvaliteedile. Iga ese, olgu selleks siis kardin, kleit või mänguasi, on valmistatud suure hoole ja täpsusega, tagades kliendile parima kogemuse ja rahulolu.

Inga Kardinad ja tema meeskond usuvad, et käsitöö on rohkem kui lihtsalt toode - see on lugu, millel on väärtus ja tähendus. Nende unikaalne kunstiline visioon ja pühendumus on muutnud Redet OÜ kohaliku kogukonna armastatud brändiks ning nad jätkavad oma unikaalse käsitöö pärandi loomist, tuues rõõmu ja inspiratsiooni kõigile, kes nende loominguga kokku puutuvad.

Redet OÜ on tõeline käsitöömaagia keset Viljandit, mis jätkab oma teekonda luues kaunist ja ajatut kunsti ning käsitööd, mis jääb meie südametesse ja kodudesse aastateks.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

REDET OÜ tegevusaruanne 2023

Redet OÜ on asutatud 17. detsembril 2018 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on õmblusteenuse pakkumine.  Ettevõtte 2023. aasta müügikäive oli 12 507 eurot (2022
ssb.ee
Redet OÜ on asutatud 17. detsembril 2018 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on õmblusteenuse pakkumine. Ettevõtte 2023. aasta müügikäive oli 12 507 eurot (2022. aastal oli 13 352 eurot). Majandusaasta lõpetati kahjumiga. 2023. aasta tööjõukulud kokku olid 11 821 eurot. (2022. aastal olid 10 022 eurot.) Redet OÜ majandusaasta netovara ei vasta seaduses toodud nõudele, mis on vähem kui pool seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (2 500 eurot). Kuna tegemist on alustava ettevõttega kus osakapital on sissemakseta, siis on kavandatud 2024. aastal maksta sisse osakapital ja suurendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.