ARVUTIPESA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mänguri arvuti jaoks on mitmeid komponente, mis on vajalikud sujuva ja parima mängukogemuse tagamiseks. Siin on mõned olulised komponendid:

Protsessor (CPU):

Need on mänguri arvuti kokkupanekuks vajaminevad komponendid

Mänguri arvuti jaoks on mitmeid komponente, mis on vajalikud sujuva ja parima mängukogemuse tagamiseks. Siin on mõned olulised komponendid:

  • Protsessor (CPU): Protsessor on arvuti süda ja mängude jaoks tuleb valida võimsama protsessor nagu Intel Core i5 või i7 või AMD Ryzen 5 või 7.
  • Graafikakaart (GPU): Graafikakaart on mängude jaoks äärmiselt oluline ja selle valik sõltub mängude eelistatavast kvaliteedist ja eraldusvõimest. Nvidia ja AMD on tuntud graafikakaartide tootjad.
  • RAM (operatiivmälu): Operatiivmälu (RAM) on mängude jaoks oluline, et tagada sujuv jooksemine. 8 GB on minimum, kuid soovitatav on 16 GB või rohkem.
  • Kõvaketas (HDD/SSD): Kõvaketas on andmete hoiustamise koht ja mängude jaoks on soovitatav kasutada SSD-d, mis tagavad kiirema operatsiooni.
  • Emaplaat (motherboard): Emaplaat on kõikide teiste komponentide baas ja valige selline, mis toetab teie protsessorit ja graafikakaarti ning võimaldab lisada tulevikus rohkem komponente.
  • Toiteallikas (PSU): Toiteallikas on vajalik kõikide komponentide algusenergia tarnimiseks ja valige selline, mis vastab teie süsteemi vajadustele.

Need on mänguri arvuti jaoks olulised komponendid, kuid võite vajada ka teisi elemente, nagu näiteks külmikut, kõlarit jne. Kõik sõltub teie eelistustest ja mängude nõudmistest.

Kas tahate, et aitame Teil ehitada arvuti, mis mängib kõiki uusi mänge?

ehr2@online.ee
+372 5107373

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vabaneda arvutiviirustest?

Arvutiviiruste vabanemiseks on mitmeid samme, mida saate teha: 
 
 Installeerige viirusetõrje tarkvara: Kõige tõhusam viis arvutiviiruse eemaldamiseks on kasu
ssb.ee
Arvutiviiruste vabanemiseks on mitmeid samme, mida saate teha: Installeerige viirusetõrje tarkvara: Kõige tõhusam viis arvutiviiruse eemaldamiseks on kasutada viirusetõrje tarkvara. Valige usaldusväärne tarkvara ja installige see oma arvutisse. Käivitage viirusetõrje otsing: Pärast tarkvara installimist käivitage otsing ja lubage tarkvaral eemaldada kõik viirused. Uuendage viirusetõrjetarkvara: Viirused muutuvad pidevalt, seega on oluline hoida viirusetõrjetarkvara regulaarselt uuendatud. Tehke varukoopia: Enne viiruse eemaldamist võtke kindlasti varukoopia oma andmetest, et

Kas tuleks eelistada laua- või sülearvutit?

Laua- ja sülearvutite valimine sõltub teie vajadustest ja eelistustest. Mõlemad on heade omadustega ja sobivad erinevateks otstarveteks. 
 Lauaarvutid on taval
ssb.ee
Laua- ja sülearvutite valimine sõltub teie vajadustest ja eelistustest. Mõlemad on heade omadustega ja sobivad erinevateks otstarveteks. Lauaarvutid on tavaliselt võimsamad ja soodsamad kui sülearvutid, kuid nõuavad rohkem ruumi ja ei ole nii mobiilsed. Kui soovite mängida jõudlikuid mänge, teha graafilist tööd või kasutada arvutis palju jõudlust nõudvaid programme, siis on lauaarvuti parem valik. Sülearvutid on mugavad ja mobiilsed, mis tähendab, et saate neid kergesti kaasa võtta ja kasutada seal kus olete. Kui teil on vaja arvutit töö jaoks väljaspool kontorit või kodus, on sülearvuti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.