RULLSALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oled sa kunagi unistanud lõõgastavast hetkest, mis aitab sul leida sisemise tasakaalu ja samal ajal saavutada soovitud füüsilise vormi? Siin RULLSALONG OÜ-s saa

RULLSALONG OÜ: Millega me tegeleme?

Oled sa kunagi unistanud lõõgastavast hetkest, mis aitab sul leida sisemise tasakaalu ja samal ajal saavutada soovitud füüsilise vormi? Siin RULLSALONG OÜ-s saab sinu unistus tõeks!

Meie salong on pühendunud sinu heaolule ning pakume mitmekülgset valikut teenuseid, mis kõik on mõeldud sulle parima kogemuse pakkumiseks.

LPG Massaaž: Meie kogenud massöörid kasutavad LPG massaaži, et aidata sul vabaneda lihaspingetest ja parandada vereringet. See mitte ainult ei lõõgasta sind, vaid aitab ka sinu nahal sära ja elastsust taastada.

Rullmassaaž: Kui soovid sügavat kudedesse tungivat massaaži, siis rullmassaaž on just see, mida vajad. See aitab leevendada lihasvalusid ja parandada liikuvust.

Ultratone Terapia: Ultratone teraapia on efektiivne meetod keha toniseerimiseks ja lihasmassi suurendamiseks. See on suurepärane viis saada siledam ja tugevam keha.

Vaakumtreening: Vaakumtreening aitab vähendada tselluliiti ja trimmida keha. Oleme siin, et aidata sul saavutada oma ideaalse figuuri.

Vibrotreening: Vibrotreening on kiire ja tõhus viis lihaste tugevdamiseks ja kalorite põletamiseks. Saad tugevamaks ning saledamaks vaid mõne seansi abil.

Salendav Muumia Terapia: Kui soovid kiiret ja nähtavat tulemust, siis proovi meie salendavat muumia teraapiat. See aitab kehal kiiresti toksiinidest vabaneda ja sentimeetreid kaotada.

EFT Teraapia: Emotsionaalne vabanemine on oluline osa heaolust. Meie EFT teraapia aitab sul leevendada stressi ja ärevust ning leida emotsionaalset tasakaalu.

Õieteraapia: Õieteraapia on looduslik meetod, mis aitab tasakaalustada sinu emotsionaalset seisundit ja toetada sisemist rahu.

Oleme siin, et aidata sul leida harmooniat oma keha ja vaimu vahel ning saavutada oma tervise ja ilu eesmärgid. Võta meiega ühendust ning leiame sulle parima lahenduse just sinu vajadustele. Sinu heaolu on meie prioriteet, ja RULLSALONG OÜ on sinu tee tervise ja iluni!

Tutvu pakkumistega juba täna!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on muumia-teraapia hea valik?

Kas oled kunagi unistanud sellest, et saaksid ühe protseduuriga vabaneda liigsest kaalust, tselluliidist ja tursetest? RULLSALONG OÜ-s pakutav muumiateraapia on
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud sellest, et saaksid ühe protseduuriga vabaneda liigsest kaalust, tselluliidist ja tursetest? RULLSALONG OÜ-s pakutav muumiateraapia on just see võluvõti, mis võib muuta sinu unistused tõeks ning aidata saavutada soovitud keha ja tervis. Muumiateraapia on mitmekülgne protseduur, mis aktiveerib ainevahetuse, vähendab tselluliiti ja turseid ning aitab toetada sinu üldist tervist, käivitades lümfisüsteemi. See mitte ainult ei aita sul kaotada kaalu, vaid pakub ka muid hämmastavaid eeliseid. Pärast protseduuri võid märgata märgatavaid muutusi - keha erinevate kohtade

Kuidas LPG massaaž töötab?

Tänase kiire elutempo juures võib stress ja lihaspinged muutuda igapäevaseks kaaslaseks, takistades meid täielikult lõõgastumast ja nautimast elu. Kuid mis siis
ssb.ee
Tänase kiire elutempo juures võib stress ja lihaspinged muutuda igapäevaseks kaaslaseks, takistades meid täielikult lõõgastumast ja nautimast elu. Kuid mis siis, kui räägiksime sulle ühest imelisest võimalusest, mis aitab sul need pinged ja valud kiiresti ja tõhusalt leevendada? Selleks on LPG massaaž. LPG massaaž, mida tuntakse ka kui Endermologie, on mitteinvasiivne protseduur, mis kasutab mehaanilisi rullikuid ja vaakumit, et mõjutada nahaaluseid kudesid. See massaažimeetod on tuntud oma võime poolest vähendada lihaspingeid ja parandada vereringet ning sellel on mitmeid hämmastavaid

Vaakumtreening – imevahend kaalulangetuses

Mõnikord tavalisest trennist ei piisa ja see ei too soovitud tulemust. Õnneks on olemas lahendus – vaakumtreening! Treenimine vaakumkapslis aitab…
The post Vaak
rullsalong.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.