RENDIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3561 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommen

RENDIN OÜ hetkeolukord

Juba 3561 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Alain Aun (29.08.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Üldine makromajanduslik areng ja selle mõju 2023. aasta oli majanduskeskkonna jaoks keeruline. Elukalliduse tõus mõjutasid tarbijate ostujõudu ja ettevõtete kulubaasi. See peegeldus ka üüriturul, kus kasvas nõudlus paindlike ja kuluefektiivsete lahenduste järele, mida Rendin OÜ oma tagatisrahata üürilepingute sõlmimise teenusega pakkus. Vaatamata majanduslikule ebastabiilsusele näitas Rendin OÜ käibe kasv positiivset trendi, mis tõendab teenuse populaarsust ja vajalikkust turul. Müügitulu kasvas märkimisväärselt, ulatudes 621 833 euroni, võrreldes eelneva aasta 254 089 euroga.

Äritegevuse hooajalisus ja tsüklilisus

Rendin OÜ tegevus ei ole tugevalt hooajaliselt mõjutatud, kuid teatav tsüklilisus on siiski märgatav. Üürituru aktiivsus suureneb tavaliselt kevadel ja sügisel, mil toimuvad suuremad kolimisperioodid. Samuti võib üürituru aktiivsust mõjutada üldine majandustsükkel, sealhulgas tööturu olukord ja kinnisvaraturu arengud.

Sotsiaalsed ja keskkonnamõjud

Rendin OÜ tegevus aitab vähendada majanduslikku ebavõrdsust, pakkudes taskukohasemaid üürivõimalusi ilma suure algse tagatisrahata ning kindlust üürileandjatele võimalike kahjude hüvitamisega. See suurendab üürnike mobiilsust ja ligipääsu elamispindadele ning üürileandjate valmisolekut panustada oma elamispindadega kinnisvaraturgu. Keskkonnamõjude osas on digitaalne platvorm keskkonnasõbralikum alternatiiv traditsioonilistele paberdokumentidele, aidates vähendada paberikulu ja sellega seotud süsiniku jalajälge.

Finantsriskide maandamine

Ettevõtte finantsriskide maandamine hõlmab mitmeid strateegiaid: (cid:127) Nõuete ja kohustuste juhtimine: Ettevõte jälgib pidevalt oma rahavoogusid ja tagab, et likviidsus oleks piisav igapäevasteks tegevusteks ja investeeringuteks.

(cid:127) Valuutarisk: Rendin OÜ tegutseb peamiselt eurotsoonis, mistõttu on valuutariski mõju piiratud.

Ettevõtte eurotsooni välised tehingud koosnevad teenuste sisseostust USDs.

(cid:127) Intressimäärade muutused: Ettevõttel puuduvad laenulepingud, mis sõltuks Euriborist. Kõik laenulepingud on fikseeritud intressiga, seega puudub ka intressimäärade muutustest põhjustatud finantsrisk mis vajaks maandamist.

(cid:127) Börsikursside muutused: Kuna Rendin OÜ ei ole noteeritud börsil, ei ole ettevõtte tegevus otseselt seotud börsikursside muutustega.

Peamised Finantsnäitajad

Suhtarv 2023 2022 2021 Arvutusvalem

Müügitulu 621 833€ 254 089€ 77 075€

Puhaskahjum -931 040€ -695 237€ -337 237€ ((müügitulu-eelmise perioodi müügitulu

Käibekasv 144,70 % 329,45 € - )/eelmise perioodi müügitulu)*100

Tööjõukulud (tööjõukulud/müügitulu 163,01 % 329,45 % 652,13 % /müügitulu ) * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.