KIVITEED INFRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tee- ja kivitööde eksperdina pakub Kiviteed OÜ mitmekülgseid ja kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis aitavad teil luua vastupidavaid ja kaunilt kujundatud pindu.

Tee- ja kivitööde eksperdid: Kiviteed OÜ pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid

Tee- ja kivitööde eksperdina pakub Kiviteed OÜ mitmekülgseid ja kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis aitavad teil luua vastupidavaid ja kaunilt kujundatud pindu. Olgu tegemist eramute sissesõiduteede, äripindade parklate või avalike platsidega, meie meeskond omab vajalikku kogemust ja teadmisi, et pakkuda teile parimat võimalikku tulemust.

Üks meie põhiteenustest on vana pinnase väljakaevamine ja äravedu. Kui vajate aluspinnase tasandamist ja vertikaalplaneerimist, siis oleme teie jaoks õige valik. Tagame liivaluste ja killustikaluste ehituse vastavalt teie vajadustele, kasutades kvaliteetseid materjale ja tänapäevaseid tehnikaid.

Graniidist ja betoonist äärekivide paigaldus on veel üks meie ekspertiisivaldkond. Need kivimaterjalid pakuvad mitte ainult praktilist funktsionaalsust, vaid annavad ka visuaalselt atraktiivse väljanägemise teedele ja platsidele. Tänavakividest teede- ja platside ehitus on meie meeskonna jaoks tuttav ala ning tagame kvaliteetse töö vastavalt teie projektile.

Kiviteed pakub ka väiksemaid asfalteerimistöid, nagu eramute sissesõiduteede asfalteerimine või muud väiksemad asfalteerimisprojektid. Meie meeskond kasutab kvaliteetseid asfaldimaterjale ja teostab tööd professionaalselt, et tagada sujuv ja vastupidav pind.

Meie teenuste hulka kuulub ka erinevate graniitkivide, nagu täringukivi ja graniitpätside, paigaldus. Samuti pakume munakivi paigaldust, mis annab teedele ja platsidele ainulaadse väljanägemise. Lisaks sellele tegeleme vabakujulise või lõigatud paekivist teede- ja platsiehitusega ning graniitsõelmetest teede- ja platsiehitusega, et luua vastupidavad ja visuaalselt meeldivad pinnad.

Kiviteed ei piirdu ainult tee- ja kivitöödega. Meie meeskond on kogenud ka haljastustöödes ning pakume taimede istutamise ja kiviktaimlate rajamise teenuseid. Kvaliteetse haljastuse ja rohelise keskkonna loomine on meie jaoks oluline ning aitame teil oma unistuste aia või haljasala ellu viia.

Lisaks pakume terasside ja piirdeaedade ehitust, mis täiendavad teie kodu või äriruumi välimust ja funktsionaalsust. Meie meeskond töötab koos teiega, et luua sobiv ja vastupidav terass või piirdeaed vastavalt teie soovidele ja eelarvele.

Hoonete aluste väljakaevamine on veel üks teenus, mida pakume. Tagame, et ehitustöödeks valmistatakse ette korralik ja stabiilne aluspind, et tagada ehitise vastupidavus ja stabiilsus.

Kokkuvõttes pakume mitmekülgseid ja professionaalseid ehitusteenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Meie meeskond omab laialdast kogemust erinevate projektide elluviimisel ning meie eesmärk on tagada teile kvaliteetne töö, kiire tähtaeg ja sujuv suhtlus.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame parima lahenduse teie ehitusprojektideks.

kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KIVITEED INFRA OÜ tegevusaruanne 2022

Kiviteed Infra OÜ, mis on infrastruktuuri arendamisele keskendunud ettevõte, alustas oma sisulist tegevust 2021. aastal. Kuigi ettevõte ei jõudnud oma esimesel
ssb.ee
Kiviteed Infra OÜ, mis on infrastruktuuri arendamisele keskendunud ettevõte, alustas oma sisulist tegevust 2021. aastal. Kuigi ettevõte ei jõudnud oma esimesel tegevusaastal kasumisse, on sellel siiski olemas kindel plaan ja strateegia, kuidas tulevikus majanduslikult edukas olla. Kiviteed Infra OÜ on ettevõte, mis on pühendunud infrastruktuuri arendamisele ja parandamisele. Selle eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid, mis aitavad kaasa Eesti infrastruktuuri arengule ja moderniseerimisele. Ettevõte on oma tegevuse algusest peale olnud pühendunud kõrgetele standarditele

Ehitustehnika rent: Kvaliteetne tehnika Sinu ehitusprojektideks

Kiviteed OÜ pakub laia valikut ehitustehnika renditeenuseid, mis on mõeldud teie ehitusprojektide tõhusaks ja kvaliteetseks läbiviimiseks. Oleme teie usaldusvää
ssb.ee
Kiviteed OÜ pakub laia valikut ehitustehnika renditeenuseid, mis on mõeldud teie ehitusprojektide tõhusaks ja kvaliteetseks läbiviimiseks. Oleme teie usaldusväärne partner, pakkudes mitmesuguseid masinaid ja seadmeid, mis vastavad teie vajadustele ja nõudmistele. Meie renditeenuste hulka kuulub Volvo FH12 15t, mis on võimas veok, mis suudab hakkama saada raskete veoste ja transpordiga. Multilift 15t pakub mugavat ja tõhusat viisi konteinerite tõstmiseks ja transportimiseks. Bobcat on mitmekülgne ja kompaktne masin, mis sobib suurepäraselt erinevateks ehitus- ja koristustöödeks.

Meist

Kiviteed OÜ: Tee- ja Kiviplatsiehituse Eksperdid Eestis  Kiviteed OÜ on kogenud ettevõte, mis on spetsialiseerunud kiviplatside ja teedeehitusele. Meie pikaajal
ssb.ee
Kiviteed OÜ: Tee- ja Kiviplatsiehituse Eksperdid Eestis Kiviteed OÜ on kogenud ettevõte, mis on spetsialiseerunud kiviplatside ja teedeehitusele. Meie pikaajaline kogemus selles valdkonnas on võimaldanud meil teostada mitmeid olulisi projekte üle Eesti. Oleme uhked, et oleme saanud panustada mitmete tuntud asukohtade, nagu Tallinna Loomaaed, Viimsi spa, Politseipark, Tabasalu lasteaed ja paljud teised, arendamisse ja kaunistamisse. Miks valida meid? Kõrge kvaliteet: Oleme pühendunud pakkuma oma klientidele parimat võimalikku kvaliteeti. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.