UNTPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritu

UNTPUU OÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Untpuu on asutatud 22.04.2019, põhitegevuseks on planeeritud puidu vahendamine.

Üldine tegevus hõlmab ka puidu varumist ja töötlemata või töödeldud (saetud, kuivatatud ja/või hööveldatud) puitmaterjali tootmist eelkõige tisleritööstusele ja käsitöö valmistajatele.

2019. aastal võtsin vastu pakkumise nõustada metsandusettevõtet metsas vajalike tegevuste läbiviimise alal, sest oman vastavat haridust ja pädevust. Põhitegevusega otseselt ei tegelenud, aga planeerisin ja arendasin enda teadmisi.

2019. aastal müügitulu ei teenutud ja majandustulemuseks on kahjum, mis tingitud asutamiskuludest ja koolituskuludest.

Kahjum kaetakse tulevate perioodide tulu arvelt.

2020.a. realiseerusid 2019.a. alustatud tegevused metsandusliku nõustamise alal.

Soetasin ka puidumaterjali põhitegevuse tarbeks.

Tegevustulu kattis eelmise majandusaastal tekkinud asutamiskulud ja jäin ka väikesesse kasumisse.

Covid-19 oluliselt ettevõtte tegevust mõjutanud ei ole.

2021 oli edukas aasta. Varusin erinevat puitmaterjali ja tegin sellest valmistoodangut, mida realiseerida, kui see on loomulikul teel piisavalt kuivanud. Eeldatavalt realiseerin materjali 2022. aastal ja hiljem. Osa 2021. aastal varutud ümarmaterjali saagimist jäi 2022. aastasse ning osa materjalist on planeeritud ilma töötlemata edasi müüa.

2022 oli edukas. Osa fookusest oli kauba müügil ja müük kasvas, kogu kasum kasvas. Samuti omandasin uusi teadmisi ja kogemusi, mille baasilt arengut jätkata ja ettevõtet kasvatada.

2023 oli oodatust rahulikum aasta. Tuli uusiteadmisi.

2024 on fookuses müük. Teisena laohoone ehitus, et toodetud materjalid hästi säiliksid ja oleks ilmastiku eest kaitstud. Kolmandana uue materjali ost. millest tooteid teha.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.