ELA ÜLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteerit

ELA ÜLE OÜ hetkeolukord

Juba 117 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldine ülevaade

Ela Üle OÜ tegevus 2023. aastal oli tagasihoidlik. Aasta jooksul ei toimunud ettevõttes olulisi tegevusi ega projekte. Peamine tegevus piirdus üksikute tünnirentide ja mõnede konsultatsioonidega.

Tulu ja finantsiline seisund

Aasta jooksul laekus tulu peamiselt kahest allikast: (cid:127) Tünnirendid: toimus mõned üksikud renditehingud, mis tõid sisse väikese osa aastasest käibest.

(cid:127) Konsultatsioonid: viidi läbi mõned konsultatsioonid, mis lisasid samuti vähesel määral käibele.

Ettevõtte püsikulud olid madalad, hõlmates peamiselt administratiivkulusid ja vajaduse korral tünnide hoolduskulusid.

2023. aasta finantstulemused näitasid kahjumit, vastavalt vähesele tegevusele.

Olulised sündmused ja tegevused

Aasta jooksul ei toimunud ettevõtte tegevuses olulisi sündmusi ega suuri projekte. Tegutseti peamiselt olemasoleva kliendibaasi teenindamisega.

Tulevikuplaanid

Ela Üle OÜ plaanib 2024. aastal analüüsida turuvõimalusi ja kaaluda uusi strateegiaid äritegevuse elavdamiseks. Võimalikud plaanid hõlmavad: (cid:127) Turundustegevuste suurendamine, et suurendada tünnirentide arvu.

(cid:127) Konsultatsiooniteenuste pakkumise laiendamine ja uute klientide leidmine.

(cid:127) Uute toodete või teenuste arendamine vastavalt turu nõudlusele.

Järeldus

Ela Üle OÜ tegevus 2023. aastal oli minimaalne, keskendudes peamiselt olemasolevate teenuste pakkumisele. Ettevõtte majanduslik seis oli stabiilne, kuid edasise kasvu saavutamiseks on vajalik aktiivsem lähenemine ja strateegiline planeerimine. Loodame, et järgmine aasta toob kaasa rohkem võimalusi ja tegevusi, et viia ettevõte uuele tasemele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.