SAHER (EUROPE) OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritu

SAHER (EUROPE) OÜ hetkeolukord

Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Alates 2023. aasta jaanuarist koordineerime projekti TATE, mis aitab VKEdel tegeleda terroristliku sisuga ja toetab EÜ terroristliku internetisisu (TCO) eeskirjade rakendamist.

Jaanuaris 2023 laekus ka eelfinantseerimise makse projekti PERIVALLON jaoks, milles oleme projektipartner. Projekt kestab kolm aastat alates 2022. aasta detsembrist ja keskendub tehisintellekti kasutamisele keskkonnakuritegude vastu võitlemisel.

Veebruaris 2023 saime eelfinantseerimise makseid projektile, mida koordineerime Euroopa Komisjoni (EK) nimel . Projekt PRESRISS algas 2023. aasta mais ja kestab 24 kuud ning eelfinantseerimise maksed jaotati projektipartneritele vastavalt EÜ toetuslepingule.

Märtsis tehti eelfinantseerimise makseid projekti AI4TRUST raames, mida rahastab samuti Euroopa Komisjon ja mille eesmärk on kasutada tehisintellekti võltsitud uudiste vastu võitlemiseks. Projekt algas jaanuaris 2023 ja kestab 36 kuud.

Saime nii märtsis kui ka juulis 2023. aasta projekti NOTIONES järelmaksed. Projekt kestab 60 kuud ja lõpeb 2026. aasta augustis.

Aprillis 2023 lõppes projekt PROTECTOR ja praegu ootame rahastamisasutuselt tulemuste ametlikku kinnitamist, millal saame projekti lõpetada.

Oktoober 2023 sai projekt DroneWISE Euroopa Komisjonilt lõpliku positiivse hinnangu ja lõppmakse.

Lisaks eespool nimetatud projektides osalemisele ja nende juhtimisele kulus aasta ka edasiste projektitaotluste väljatöötamisele ja esitamisele rahastamisasutustele. Oleme teadlikud mõnest õnnestumisest ja need projektid hakkavad toimuma 2024. aastal.

Lõpuks võitsime tegevuse eest kaks auhinda: Global Awards 2022/23 julgeoleku- ja ohutusuuringute eest ning 2023. aasta julgeoleku- ja ohutusuuringute ettevõte innovatsiooni- ja tipptaseme auhindades.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.